Franco (Team Leader Sales Operations)

Franco is op dit moment werkzaam als leidinggevende voor de afdeling Backoffice. Hij werkt daarin nauw samen met de Operations Manager. Zijn taken zijn met name het verdelen van de werkzaamheden kijkend naar de werkdruk en type werkzaamheden. Het bewaken van de huidige structuur en processen en verbeteringen doorvoeren waar nodig. Het organiseren en het onderhouden van contact met andere afdelingen en leveranciers is noodzakelijk bij zijn dagelijkse werkzaamheden. Hij werkt al 8 jaar binnen deze organisatie en heeft het vanaf het begin meegemaakt, alleen mist hij de werkzaamheden als inkoper nog dagelijks. Franco wil zich graag blijven ontwikkelen en merkt dat het in zijn huidige functie niet meer mogelijk is omdat het automatisch gaat. Dit is dan ook waarom hij nu samen met Extra-Talent op zoek is naar een nieuwe uitdaging als inkoper waar zijn eigenschappen tot hun recht komen.

Franco is een resultaatgerichte man die graag een stap extra zet om hogere doelen te behalen. Hij zit niet graag stil en wil nog graag door blijven leren. Franco heeft verschillende branches mogen leren kennen waar hij graag zijn ervaringen over deelt. Door zijn ervaring met verschillende medewerkers en klanten weet hij snel wat mensen van hem verwachten en wat hij aan de personen zelf heeft. Wat voor Franco erg belangrijk is in zijn werk is het door ontwikkelen van zijn kennis en het door ontwikkelen van het bedrijf zelf.

Franco is per direct beschikbaar en heeft een bespreekbare salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de afdeling Backoffice en Customer Service;
  • Dagelijkse werkverdeling en bezetting binnen team maken;
  • Kijkend naar de werkdruk en type werkzaamheden mbt order entry, retouren/RMA, leverafwijkingen, servicecontracten, openstaande facturen, demo’s, technische interventies en trainingen;
  • Speciale aanvragen klanten behandelen;
  • Bewaken huidige structuur en processen;
  • Verbeteringen doorvoeren waar nodig;
  • Actief communiceren met andere afdelingen.

Functie

Team Leader Sales Operations

Leeftijd

40

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Italiaans en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Office 365