Gabriël (Service Planner (monteurs))

Gabriël is nu zo'n 3 jaar werkzaam bij zijn huidige werkgever waar hij als enige planner verantwoordelijk is voor de korte termijn planning voor installatiemonteurs door heel Nederland. Dit betekent een functie waarin hij dagelijks 13 monteurs de weg op stuurt die elk zo'n 9 klussen per dag uitvoeren. De hectiek en het puzzelen bevalt Gabriël goed, maar het mag van hem wat complexer. Vandaar dat hij latent beschikbaar is voor een nieuwe uitdaging waarin hij gebruik kan maken van zijn planmatige vaardigheden. 

De servicegerichte houding van Gabriël heeft hij overgehouden aan zijn ervaring in de retail. Daardoor weet hij altijd op vriendelijke wijze te communiceren met klanten. Bovendien beschikt Gabriël over het talent rustig te blijven in chaotische situaties. Wanneer anderen in paniek zouden raken bij een tegenslag in de planning, bewaart hij de rust en creëert hij overzicht door zaken met behulp van een lijstje te prioriteren. Ook zijn positieve kijk helpt Gabriël erbij niet bij de pakken neer te zitten, maar juist de mouwen op te stropen en toe te werken naar een passende oplossing. 

Gabriël heeft een maand opzegtermijn. Hij is fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het plannen van service afspraken voor de installatie van personenalarmering bij zowel particulieren als grote projecten door heel Nederland;
  • Maken van de korte termijn planning voor 10 eigen monteurs en 3 zzp'ers, circa 5 werkdagen vooruit met per monteur circa 9 klussen per dag;
  • Opstellen van de routeplanning voor 1 dag vooruit;
  • Onderhouden van klantcontact aangaande de bevestiging en eventuele wijziging van afspraken;
  • Instrueren van de monteurs;
  • Beheren van benodigde materialen voor monteurs en indien nodig afroepen van materiaal bij het magazijn;
  • Controleren van machtigingen van zorgverzekeraars;
  • Klachtenafhandeling.

Functie

Service Planner (monteurs)

Leeftijd

25

Woonplaats

Regio Maarheeze

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Excel, Word, Outlook)