Rafi (Projectleider Techniek)

Rafi heeft al zo’n 11 jaar ervaring met leiding geven en het aansturen van uitvoerders, monteurs en onderaannemers. Rafi is onder andere verantwoordelijk voor het voorbereiden van projecten en het coördineren van de werkzaamheden. Daarnaast onderhoud hij contact met nationale en internationale klanten en leveranciers en bestelt hij het benodigde materiaal. Rafi is latent op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zijn kennis en kwaliteiten als projectleider kan toepassen en waarbij genoeg afwisseling in de werkzaamheden belangrijk zijn.

Rafi is erg zelfstandig en heeft een groot probleem-oplossend vermogen. Het werk werd hem zo in de schoenen geschoven, maar vanwege zijn zelfstandigheid en stressbestendigheid pakt hij de werkzaamheden snel op en wist hij dit op een efficiënte en goede manier op te lossen. Rafi is resultaat- en klantgericht. Tijdens diverse projecten hield hij nauw contact met klanten en leveranciers en richt alles zo goed mogelijk naar hen wensen in. Daarnaast is Rafi loyaal en houdt hij van duidelijkheid en eerlijkheid. Hier verlangt hij dan ook naar bij een volgend werkgever.

Rafi heeft een opzegtermijn van 1 maand en is 32 tot 36 uur (4 dagen) beschikbaar. Hij heeft een auto van de zaak en heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Aansturen en begeleiden onderaannemers en uitvoerders, 4 ploegen van 4 tot 6 man per ploeg;
  • Projecten voorbereiden en uitwerken;
  • Lezen van technische tekeningen
  • Bestellen van de benodigde materialen en klein materialen op de korte termijn;
  • Contact onderhouden met klanten en leveranciers;
  • Overzicht houden op de financiën;
  • Transporteurs inschakelen.

Functie

Projectleider Techniek

Leeftijd

41

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits redelijk in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Exact Online, MS Office (Excel, Word)