James (Productieplanner)

James is een man met 20 jaar ervaring binnen de logistiek. Na het afronden van de Mavo heeft James de mbo-opleiding Manager Opslag en Vervoer gedaan, gevolgd door de hbo-opleiding Logistiek & Economie. Hij heeft de afgelopen jaren verschillende functies bekleed in de Logistiek en is sinds 2018 productieplanner bij een productiebedrijf in de chemie. Hier is hij onder andere verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van grondstoffen en het plannen van onderhoud en inspecties. James is op zoek naar een leuke werkgever waar een goede werksfeer heerst en zijn ei goed kwijt kan als Planner binnen de Supply Chain.

James is een sociale man die graag interactie heeft met zijn collega’s. Door zijn sociale vaardigheden wordt hij erg gewaardeerd in zijn directe omgeving. James is secuur in zijn werkzaamheden, wat cruciaal is voor het werken met chemische producten. Een klein foutje betekent dat een batch kan worden afgekeurd. Doordat James zo secuur te werk gaat verloopt de productie zonder slag of stoot. James straalt rust uit maar is een harde werker, als hij ergens aan begint zorgt hij ervoor dat dit volledig afgerond wordt. Door zijn analytisch vermogen merkt James snel onregelmatigheden op en communiceert dit ook direct.

James heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Productieplanner in SAP (APO)
  • Plannen van 2 planborden voor de locatie Wezep en Deventer;
  • Voorraadbeheer grondstoffen en verpakkingen en dit communiceren naar hoofdplanning en inkoopafdeling;
  • Plannen van onderhoud en inspecties reactoren en tanks;
  • Beheren en creëren van masterdata;
  • SAP controleren op behoefte planning;
  • Klant orders controleren en hier de productie en voorraad op afstemmen;
  • Plannen tankwagens en dit communiceren aan de distributie afdeling.

Functie

Productieplanner

Leeftijd

36

Woonplaats

Apeldoorn

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift, Pools en Duits goed in spraak en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Office, Excel, Business Intelligence (BI)