Dawid (HBO Starter Supply Chain)

Dawid heeft eind 2022 zijn bachelor International Business and Management afgerond. Tijdens deze studie heeft Dawid (stage)ervaring opgedaan bij verschillende organisaties binnen de logistiek. Zo heeft hij ervaring met het controleren en verwerken van douanedocumentatie (T1 en T2 documenten), het monitoren van het voorraadniveau en onderhouden van contact met nationale en internationale stakeholders. Momenteel werkt Dawid bij zijn huidige werkgever als Expediteur waar hij zich bezighoudt met het plannen van luchttransport, het aanvragen van offertes bij transporteurs en het beantwoorden van vragen vanuit klanten. Nu hij zijn diploma heeft behaald is Dawid toe aan de volgende stap. Hij is actief op zoek naar een dynamische functie op het bedrijfsbureau, maar een functie als Logistics Engineer wekt ook zijn interesse.

Dawid is een rustige en hardwerkende jongeman. Hij neemt initiatief in het zoeken naar hoe hij zijn werk efficiënter kan doen. Zo heeft Dawid een Excel sheet gemaakt waarmee hij een deel van zijn werkzaamheden heeft geautomatiseerd, waardoor hij meer tijd heeft voor andere werkzaamheden. Dawid is nieuwsgierig en wil overal zoveel mogelijk informatie over verzamelen zodat hij een proces efficiënter kan inrichten. Hij kan goed zelfstandig werken, zo heeft hij zichzelf de Nederlandse taal geleerd toen hij 8 jaar geleden naar Nederland kwam.

Dawid is 40 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van een maand. Zijn salarisindicatie is € 3.200,- bruto per maand op basis van 40 uur. 

Werkzaamheden

  • Plannen van luchttransport;
  • Aanvragen van offertes bij externe transporteurs;
  • Beheren van de voorraad in de opslag;
  • Contact onderhouden met klanten over het beantwoorden van vragen over zendingen.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

26

Woonplaats

Helmond

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Litouws en Engels goed in woord en geschrift. Nederlands goed in woord en voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, CargoWise, MS Office (Excel, Word, Outlook)