Viktor (Proces Engineer)

Viktor heeft 10 logistieke werkervaring opgedaan. In de afgelopen 6 jaar heeft Viktor gewerkt als Business Analyst. Hier was hij verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van diverse procesverbeteringen zoals het verbeteren van de productconfigurator voor verkoopproces in ERP, het voorkomen en oplossen van grote voorraadverschillen en het optimaliseren van het cycle count systeem. Daarnaast heeft Viktor een barcode systeem geïmplementeerd als projectleider. Hierbij stuurde hij een groep aan van maximaal 10 personen. Ook hield hij zich bezig met het rapporteren en analyseren van management informatie. Hiervoor heeft Viktor als Logistics Cost Controller gewerkt, waarbij verantwoordelijk was voor het factureren, controleren en boeken van de outbound transportkosten van het Western European Distributiecentrum.  Tijdens zijn huidige werk is Viktor tot de conclusie gekomen dat hij graag processen optimaliseert en hier ook graag op wilt blijven focussen. Hierom is Viktor samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Viktor is een prettige gesprekspartner en erg sociaal ingesteld. Hij weet van aanpakken en steekt daarom graag de handen uit. Ook gaat hij structureel te werk. Voordat Viktor begint aan de uitvoer van zijn taken, maakt hij voor zichzelf een goede werkplanning. Tel daarbij op dat hij taakgericht is, hierdoor kan hij goed hoofd- en bijzaken van elkaar gescheiden houden en weet hij de prioriteiten scherp in de gaten te houden. Met zijn afgeronde opleiding in LEAN Green Belt en een goede helicopterview over logistieke processen, is Viktor een aanwinst voor iedere organisatie.

Viktor is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- op basis van 32 uur.

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor: 
  • Bedenken en uitvoeren van diverse procesverbeteringen: Implementeren van barcodeproces in het magazijn, verbeteren van de productconfigurator voor verkoopproces in ERP, voorkomen en oplossen van grote voorraadverschillen en optimalisatie cycle count systeem;
  • Rapporteren en analyseren van management informatie;
  • Projectcoördinator migratie en integratie van het ERP systeem met Lankhorst Touwfabrieken in Portugal.

Functie

Proces Engineer

Leeftijd

38

Woonplaats

Prinsenbeek

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Infor LN, Cognos, diverse WMS en TMS systemen en MS Office (Word en Excel)