Ties (WO Starter Supply Chain)

Naast een goed stel hersens, onder andere aangetoond met zijn Master-diploma Filosofie, beschikt Ties over bijna 3,5 jaar ervaring als planner in een zeer dynamische werkomgeving. Momenteel is Ties werkzaam als Medewerker Bedrijfsbureau bij een afvalverwerkingsbedrijf. Hier is hij verantwoordelijk voor het opstellen van een planning voor de medewerkers en de voertuigen, het voorbereiden van de werkorders en het optimaliseren van de routes. Ties is beloofd dat hij in deze rol verantwoordelijk zou zijn voor het uitvoeren van data-analyses en het optimaliseren van de processen. Echter komt dit in de realiteit niet aan de orde. Om deze reden is Ties op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het is zijn ambitie om door te groeien naar een leidinggevende functie, waardoor Ties zich in zijn zoektocht focust op functies en organisaties waar dat toekomstperspectief voor hem aanwezig is. Ties is geïnteresseerd in functies buiten de productieomgeving en waar hij mag werken aan procesverbeteringen.

 

Gedurende zijn rol als planner heeft Ties gebruik gemaakt van verschillende vaardigheden. Het behouden van overzicht en stellen van prioriteiten zijn erg belangrijk geweest om bijvoorbeeld tijdens Corona, met een personeelstekort in combinatie met ziekteverzuim, zorg te dragen dat zendingen tijdig op de plaats van bestemming werden bezorgd. Door dit voor elkaar te krijgen heeft Ties ook laten zien te beschikken over overtuigingskracht en de kunst van het werken onder een hoge werkdruk. Ties is georganiseerd en werkt gestructureerd, het geeft hem dan ook voldoening om een ogenschijnlijk onmogelijke klus te klaren en zijn gebied qua planning volledig onder controle te hebben. Bovendien is Ties sterk in het persoonlijk contact wat onder andere blijkt uit zijn vermogen anderen te motiveren middels persoonlijke aandacht. Een kantoorbaan waarbij Ties heel de dag zelfstandig op een computer moet werken, is helemaal niets voor hem.

 

Ties is 36-40 uur beschikbaar, heeft een maand opzegtermijn en een bruto salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de resourceplanning voor een gebied bestaande uit 200 tot 250 bezorgers;
  • Maken van planningen op dag-, week- en maandniveau;
  • Onderhouden van nauw contact met de bezorgers;
  • Voeren van overleg met procesleiders en teammanagers;
  • Werken met Ortec. 

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

26

Woonplaats

Regio Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift, Duits uitstekend in woord en goed in geschrift.

Computervaardigheden

Ortec, Salesforce, MS Office (Excel, Word, Outlook)