Edward (Logistiek Engineer)

Edward is een ervaren professional met zo’n 12 jaar werkervaring in de Logistiek en Supply Chain. Hij is begonnen als Stock Controller en is daarna doorgegroeid tot Logistics Engineer en Project Manager. Hierbij is hij verantwoordelijk voor verschillende projecten met het continue analyseren, evalueren en optimaliseren van de processen. Een van zijn huidige projecten is het levensduur van cross sorter machine verlengen. Dit heeft hij gedaan door het oplossen, ontwerpen en implementeren van geautomatiseerde verpakkingsmachines. Op deze manier weet Edward de procedures en de kwaliteit binnen de organisatie te verbeteren en de operatie te professionaliseren. Daarnaast heeft Edward voorheen ook andere functies bekleedt binnen dezelfde organisatie. Hij heeft hiervoor als Assistant Warehouse Manager gewerkt. Hier was hij dagelijks bezig met het ondersteunen van zijn collega Supervisor met het runnen en controleren van de dagelijkse magazijn activiteiten. Edward was verantwoordelijk voor 7 teamleads, 1 supervisor en 230+ warehouse medewerkers. . Hierdoor heeft hij zelf ook een bepaald inzicht omtrent de operationele werkzaamheden in een warehouse en/of distributiecentrum. Doordat Edward al meer dan 10 jaar werkzaam is bij dezelfde organisatie, is hij toe aan een nieuwe uitdaging en omgeving.

Edward is een sociale en behulpzame man die graag zijn kennis en kunde wil delen met zijn collega's. Hij is sterk in het denken in oplossingen in plaats van problemen en weet hierdoor doelstellingen in het oog te houden. Edward werkt naar resultaten toe door zijn commerciële instelling en analytische vaardigheden. Zijn aanstekelijke enthousiasme zorgt er voor dat de mensen om hem heen hier in meegenomen worden.

Edward heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.400,- bruto per maand.

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor: 
  • Huidige projecten;
    •  Levensduurverlenging cross sorter machine; Oplossing ontwerp en implementatie geautomatiseerde verpakkingsmachines; Vervanging kruissorteermachine.
  • Aanvullende activiteiten;
    •  (Kleine) procesverbeteringen, in overleg met OPS team;
    • Tweewekelijks IT overleg om (nieuwe) systeemontwikkelingen te bespreken en te monitoren.

Functie

Logistiek Engineer

Leeftijd

36

Woonplaats

Etten-leur

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP en Microsoft Office (Word en Excel)