Nikki (Administratief Medewerker)

Dit jaar heeft Nikki haar mbo-diploma in de richting van Office Assistent met een diploma afgerond waardoor zij een brede theoretische basis gelegd heeft aangaande (financiële) administratieve processen, planning, organisatie en communicatie. Doordat Nikki de opleiding in BBL-vorm heeft gevolgd, heeft zij bovendien al behoorlijk wat werkervaring in een administratieve functie opgedaan. Zo werkt Nikki al bijna vier jaar bij haar huidige werkgever in een functie op de verkoopadministratie. Vanwege digitalisering verdwijnt een groot gedeelte van haar verantwoordelijkheden waardoor Nikki uitdaging mist in haar functie. Daarnaast betekent het vertrek van haar directe collega dat ze sociaal contact mist. Daarom is Nikki momenteel op zoek naar en nieuwe uitdaging. Haar voorkeur gaat uit naar een brede administratieve rol waarbij ze kan rekenen op een leuk team van collega's om zich heen.

Doordat Nikki bijna vier jaar in de automotive heeft gewerkt, is zij gewend te functioneren in een branche waar ze voornamelijk met mannen samenwerkt. Dat klikt gewoon erg goed, zegt ze zelf. Nikki is een klantvriendelijke en representatieve dame die erg gestructureerd werkt en niet bang is om nieuwe dingen te leren. Haar ervaring is dan wel toegespitst op werkzaamheden als telefoniste en op de verkoopadministratie, maar Nikki staat er zeker voor open om op kantoor ook andere verantwoordelijkheden naar zich toe te trekken. Ze werkt hard, is flexibel en ze vindt collegialiteit belangrijk.

Nikki heeft een maand opzegtermijn en zij heeft een bruto salarisindicatie van € 2.600,- per maand. Zij is 38 tot 40 uur per week beschikbaar.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de verkoopadministratie;
  • Verwerken van bestandsgegevens;
  • Behandelen en archiveren van poststukken;
  • Factureren;
  • Aanname en doorverbinden van telefoontjes;
  • Ontvangen van klanten.

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

21

Woonplaats

Regio Asten

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Autoline, Plan-It, MS Office (Excel, Word, Outlook)