Sanne (Inkoper)

Sanne is een ervaren Administratief Medewerker, welke de afgelopen 3 jaar specialistische ervaring heeft opgedaan binnen de Inkoop. In haar huidige functie, als Supply Chain Medewerker binnen de Scheepvaart, is Sanne verantwoordelijk voor het inkopen van technische componenten, welke benodigd zijn voor onderhoud, bij vaste leveranciers wereldwijd. Hiervoor is zij dagelijks bezig met het opvragen van offertes, het verwerken van inkooporders in SAP en staat zij dagelijks in contact met leveranciers en de Rederij om de levertijden te monitoren. Bij aankomst in de Terminal is Sanne ook verantwoordelijk voor het inplannen van ophaalmomenten en communiceert dit met haar transporteurs. Ondanks dat Sanne het naar haar zin heeft, zoekt ze meer verdieping in haar werkzaamheden en gaat ze graag aan de slag in een ondersteunde rol binnen de Inkoop.

Sanne is een sterkte en gedreven dame. Als alleenstaande moeder heeft zij zich altijd voor de volle 100% ingezet om een goede basis te creëren voor haar zoon. Niet alleen in haar privéleven is dit terug te zien, maar ook door de hoeveelheid cursussen en studies die zij naast haar werk heeft gevolgd om haar kennis te verbreden. Om dit allemaal goed te kunnen managen stelt Sanne gestructureerde en strakke planningen op. Sanne is iemand die niet snel oordeelt en altijd van mensen wilt leren.

Sanne heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 2.750,- bruto per maand op basis van een 32-urige werkweek, verdeeld over 4 dagen in de week. 

Werkzaamheden

  • Inkooporders aanmaken en verwerken in een ERP-systeem voor producten op het gebied van rederijen;
  • Monitoren van de korte en lange termijn inkoop- en voorraadplanning;
  • Dagelijks staat zij in contact met leveranciers in Europa om ervoor te zorgen dat alles op de juiste manier en tijd wordt bezorgd;
  • Bij afwezigheid van jouw Supply Chain collega’s neem jij deze werkzaamheden over.

Functie

Inkoper

Leeftijd

49

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Engels en Nederlands in woord en geschift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel vaardig), SAP (ERP).