Verena (Inkoper)

Veda heeft meer dan 16 jaar ervaring binnen de Inkoop. Bij haar laatste werkgever als Junior Inkoper was zij verantwoordelijk voor het gehele inkooptraject van technische componenten. Om een marge van minimaal 20% op de verkoopwaarde te realiseren, onderhandelde zij met diverse leveranciers over inkoopprijzen. De inkoopaanvragen komen binnen vanuit het SRM-systeem, waarna Veda de facturen controleerde en in SAP verwerkte. Als de levertijden afweken, dan was Veda de eerste die communiceerde met de collega’s op de inkoop- en salesafdeling. Veda had het heel erg naar haar zin bij haar laatste werkgever, maar helaas kwam het aanbod niet overeen met de gemaakte mondelingen afspraken. Met deze reden is Veda op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Inkoop.

Veda is een hardwerkende dame, die nooit stil zit en altijd de processen wilt blijven verbeteren. Bij haar laatste werkgever heeft zij ook handige tools bedacht om de documentatie van de inkoopafdeling zo goed en snel mogelijk te kunnen verwerken. In haar vrije tijd is Veda een dame die als een vertrouwenspersoon fungeert. Zij probeert haar vrienden en familie hierbij altijd te ondersteunen en te voorzien van advies.

Veda is per direct beschikbaar, is 36 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.200,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

Werkzaamheden

  • Het inkopen van lagers om een marge van 20% te realiseren;
  • Interne aanvraag vanuit het SRM-systeem verwerken en controleren in SAP;
  • Onderhandelen en relaties onderhouden met leveranciers;
  • Nauwe samenwerking met sales over de stuk prijzen om uiteindelijk de juiste marge te kunnen behalen;
  • Monitoren van levertijden;
  • Prijslijsten verwerken in Excel en uploaden in SRM-systeem.

Functie

Inkoper

Leeftijd

41

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel (vaardig), Word), Galileo, HP9000, SAP, SRM (ERP).