Julia (Supply Chain Coördinator)

Julia is een ervaren Supply Chain Professional, welke de afgelopen 5 jaar specialistische kennis heeft opgedaan binnen diverse sectoren. In haar huidige functie, als Supply Chain Coördinator, is Julia verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van het goederenproces van A tot Z. Dagelijks is zij bezig met het aanmaken en verwerken van inkooporders voor halffabricaten in SAP en staat zij dagelijks in contact met leveranciers en transporteurs om de levertijden en de inkomende en uitgaande goederen te monitoren. Julia heeft te horen gekregen dat de organisatie gaat reorganiseren. Dit wil zij voor zijn en met deze reden staat zij open voor een nieuwe uitdaging als Supply Chain Coördinator.

Julia is iemand die zich altijd voor de volle 100% inzet. Het is een dame die nooit stil kan zitten en die altijd recht voor haar raap is. Als Julia vrij is dan gaat zij het liefst met haar gezin met de camper weg om allerlei leuke plekken te ontdekken. Niet alleen in haar privéleven is het terug te zien dat Julia iemand is die nooit stilzit, maar ook door de hoeveelheid cursussen die zij naast haar werk heeft gevolgd laat zien hoe graag Julia haar kennis wilt verbreden.

Julia heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van een 32-urige werkweek.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van het goederenproces van A tot Z;
  • Aanmaken en verwerken van inkooporders voor halffabricaten in SAP, bij internationale leveranciers wereldwijd;
  • Nauw contact met leveranciers omtrent levertijden en capaciteit;
  • Monitoren van de inkomende- en uitgaande goederen;
  • Inplannen van ophaalmomenten en communiceren met vaste transporteurs omwille documentatie en levertijden;
  • Wekelijks bijhouden en analyseren van de voorraad in SAP, waar nodig de voorraad aanvullen.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

56

Woonplaats

x

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschift.

Computervaardigheden

SAP (basis), PDC, Snelstart, MS Office; Excel (basis), Word en PowerPoint (goed).