Yara (Customer Service Medewerker)

Yara heeft gedurende haar carrière ruim 15 jaar ervaring opgedaan in functies gericht op internationaal klantcontact en het coördineren van internationale goederenstromen. Zowel customer service als rollen gericht op supply en demand planning zijn haar op het lijf geschreven. Bij haar huidige werkgever loopt Yara aan tegen het feit dat de workload dusdanig hoog is dat de optimalisatieprojecten voortdurend op de lange baan worden geschoven. Graag zou Yara qua denkwerk wat meer uitgedaagd worden. Dit maakt dat zij latent beschikbaar is voor een overstap, bij voorkeur in een rol waarbij ze zich naar klantcontact of supply planning deels van de tijd bezig kan houden met de verbetering van processen. 

Yara is een intelligente dame die zaken snel oppakt. Zij floreert in een dynamische functie met contact met mensen. Ze is vriendelijk, doortastend en het opbouwen van relaties gaat haar erg goed af. Dit talent past zij toe in de communicatie met klanten, leveranciers, interne afdelingen en directe collega's. De sfeer in het team vindt Yara dan ook erg belangrijk. Daarnaast neemt zij haar werk serieus waardoor de werkgever op haar inzet en loyaliteit kan bouwen. Bovendien beschik Yara over sterk cijfermatig inzicht, enerzijds verkregen in haar financiële functies en anderzijds bij het opstellen van forecasts en productieplanningen.

Yara heeft een maand opzegtermijn en zij heeft een bruto salarisindicatie van € 3.400,- per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de coördinatie van de commerciële processen;
  • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor klanten in Scandinavië, Spanje, Portugal, Duitsland, Australië, Azië en de Benelux;
  • Oplossen van diverse problemen met bestellingen;
  • Behandelen van klachten;
  • Ondersteunen van verkopers en technische dienstverleners;
  • Betrokken bij optimalisatieprojecten.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

60

Woonplaats

Regio Geldrop

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Engels uitstekend in woord en geschrift, Nederlands en Portugees goed in woord en geschrift, Kaapverdiaans goed in woord en voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Sophon, Exact, TAS Books, Logos, Navision, PARS, ADONIS, MS Office (Excel, Word, Outlook)