Priya (Junior Inkoper)

Puja is een Junior Inkoper met onderhand 1.5 jaar ervaring bij internationale handelsorganisaties. Bij haar huidige werkgever is Puja verantwoordelijk voor het inkopen klant specifieke aanvragen en van voorraadgoederen, zoals het gereedschap voor onderhoudt aan luxe artikelen, bij vaste leveranciers wereldwijd. Om de juiste servicegraad te behalen richting de klant beheert zij dagelijks de voorraden in het ERP-systeem en staat zij dagelijks in contact met leveranciers omtrent de kwaliteit van de producten. Daarnaast ondersteunt zij de afdeling sales bij het aannemen van verkooporders en zet zich jaarlijks in voor de telling van de voorraad om de balans op te maken. Puja is op zoek naar meer ontwikkelingsmogelijkheden binnen de inkoop. Bij voorkeur bij een ‘middel’ grote handelsorganisatie waar zij zich kan door ontwikkelen tot Assistent Inkoper.

Puja heeft bij ons aangegeven dat zij zich de komende 5 jaar wilt door ontwikkelen tot volwaardig Inkoper. Puja is enorm vriendelijk en kan erg goed met mensen omgaan. Dit heeft zij meegekregen vanuit haar verleden in de horeca. Daarnaast is ze erg commercieel ingesteld waarbij haar communicatieve vaardigheden in meerdere talen zeker van pas komen.

Puja heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het inkopen van voorraadgoederen, zoals gereedschap voor onderhoudt aan luxe artikelen, bij vaste leveranciers wereldwijd;
  • Verantwoordelijk voor het ad hoc inkopen van klant specifieke aanvragen;
  • Beheren van de voorraad in het ERP-systeem Agresso;
  • Dagelijks contact met leveranciers over defecte goederen en hier de declaratie van afhandelen en registreren;
  • Aanmaken en verwerken van nieuwe items in het ERP-systeem;
  • Ondersteunen bij de jaarlijkse telling van de voorraad en hiermee een balans opmaken;
  • Ondersteuning van de afdeling sales bij het aannemen van verkooporders.

Functie

Junior Inkoper

Leeftijd

22

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Dynamix, Agresso en MS Office: Excel (goed), Powerpoint, Word, Outlook