Wouter (Demand Planner)

Wouter is 32 jaar werkzaam geweest voor dezelfde organisatie, voornamelijk in de rol van Demand Planner. Hier heeft hij brede kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van demand planning, het beheren van de voorraden, implementaties van diverse systemen en procesoptimalisaties binnen de organisatie. Wouter is op zoek naar een nieuwe uitdaging omdat hij momenteel in een ad-interim opdracht werkzaam is, welke in 2022 ten einde komt. Hij is op zoek naar een functie als (Senior) Demand Planner met genoeg afwisseling in werkzaamheden. Bedrijfscultuur, professionaliteit en openheid van de organisatie zijn belangrijke factoren voor hem.

Wouter is cijfermatig en analytisch erg sterk, daar hij heel nauwkeurig diverse data analyseert en verwerkt in het systeem. Hij werkt proactief en interdisciplinair, hij ondersteunt en werkt samen met meerdere afdelingen binnen de organisatie. Hij is stressbestendig en stelt prioriteiten, bij calamiteiten weet hij snel te schakelen om het probleem op te lossen. Wouter is loyaal en houdt van eerlijkheid, daarbij is hij erg sociaal en kan hij makkelijk contact leggen met diverse belanghebbenden. Daarnaast houdt Wouter zich graag bezig met het optimaliseren van de processen, hoe deze beter en efficiënter kunnen worden ingericht.

Wouter heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand, afhankelijk van de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werkzaamheden

  • Demand planning voor de Benelux markt via collaboratieve planning;
  • Toewerken naar één plan dat de verkoopcapaciteiten bepaalt, ROFO en Latest View, en als input dient voor de Supply Chain;

Functie

Demand Planner

Leeftijd

59

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, APO, JDA, MS Office (Word, Excel, Outlook)