Nick (Supply Chain Analist)

Nick heeft in mei 2021 de hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde afgerond. Hij is hierna begonnen aan de premaster Supply Chain Management, maar kwam erachter liever werkervaring op te doen. Tijdens zijn studie heeft hij praktijkervaring opgedaan in diverse stages. In zijn afstudeerstage heeft hij een reparatieproces weten te verkorten van 27 naar 19 dagen. Dit resultaat is behaald door het advies van het aannemen van contract managers en uitbesteden van transport die de ingeleverde producten voor reparatie vervoerd. Momenteel is Nick werkzaam als Supply & Demand specialist. In deze functie stelt hij een forecast op, rekening houdende met de seizoenen en trends. Vanuit die forecast koopt hij de producten in, hij plant de inkomende orders in en monitort de levertijden. Daarbij is Nick veel bezig met data-analyses. Zo stelt hij analyses op naar aanleiding van de retouren en analyseert hij of de leveranciers aan verwachting voldoen. Nick mist afwisseling in zijn werk en wil graag een rol die niet alleen focust op de data. Hierom is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Nick is een teamplayer die proactief uitdagingen oppakt. Hij is analytisch en vindt het ook leuk om met data bezig te zijn. Echter is Nick ook graag actief bezig, bijvoorbeeld in het magazijn met retouren of een reperatieproces. Hij beseft zich dat niet altijd alles loopt zoals je had gepland en gaat hier ook flexibel mee om. Daarbij is Nick gedisciplineerd, als hij iets wil gaat hij ervoor. Zo staat hij regelmatig om 6.00 uur ’s ochtends in de sportschool. Hierdoor haalt hij zowel privé als werk gerelateerd alles uit zijn dag. Verder is hij empathisch wat zich uit in het rekening houden met ideeën van andere teamleden en het begrijpen van hun denkwijze erachter.

Nick heeft een opzegtermijn van 1 maand, hierna is hij beschikbaar voor 40 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Forecasts maken en waar nodig bijstellen;
  • Producttrends volgen voor Inkoop;
  • Diverse analyses opstellen, zoals retourenanalyse en stakeholder analyses;
  • Inplannen van inkomende orders;
  • Vanuit forecast inkopen;
  • Levertijden monitoren.

Functie

Supply Chain Analist

Leeftijd

25

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands is uitstekend in woord en geschrift. Engels is goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Ms Office, uitstekend met Excel.