Rob (Productieplanner)

Rob heeft al meer dan 10 jaar ervaring als Productieplanner. Zo heeft hij jarenlange ervaring met het opstellen en monitoren van de productieplanning, het aansturen van 7 productielijnen, het beheren van de voorraden en het anticiperen hierop. Daarnaast heeft hij ook ervaring met het maken van de personeelsplanning, barge planning en truckplanning. Rob had na 11 jaar besloten te switchen van baan, echter ervaart hij een mismatch met de organisatie. Hij mist een bepaalde structuur bij zijn huidige werkgever. Rob is op zoek naar een baan waarin hij zijn brede kennis en ervaring betreft de planning kan toepassen, en waarbij voor hem sfeer en genoeg afwisseling in werkzaamheden belangrijk zijn.

Rob is een erg loyale hardwerkende man. Hij is stressbestendig en organisatorisch sterk. Bij zijn huidige werkgever ervaren zij veel materiaaltekorten, waardoor hij dagelijks bezig is met het updaten van de productieplanning en het omschakelen van de gehele productie. Zo moet hij veel keuzes maken en prioriteiten stellen in de werkorders. Rob legt makkelijk contact met diverse belanghebbenden en is erg sociaal en positief ingesteld. Een nauwe band met het team vindt hij erg belangrijk, evenals de betrokkenheid van de organisatie.

Rob heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand, afhankelijk van andere emolumenten.   

Werkzaamheden

  • Medeverantwoordelijk voor inzet  van machinecapaciteit, materiaal en tooling;
  • Creëren en/of onderhouden van planningen om de juiste timing van materialen, middelen en machinecapaciteit vast te stellen o.b.v. de vraag van de klant;
  • Hoeveelheid materiaal en benodigde gereedschappen controleren voor de productie om werkorders te voltooien;
  • Dagelijks checken en updaten van huidige productieplanningen;
  • Bijwerken van rapporten om de huidige status nauwkeurig weer te geven en elke afdeling te voorzien van werkorders;
  • Verstrekken van informatie over On Time In Full-levering aan het Operations- en Customer Care-team;
  • Onderzoek naar materiaaltekorten en het invullen van de vraag met een minimale hoeveelheid afval.

Functie

Productieplanner

Leeftijd

41

Woonplaats

Venray

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en goed in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Visual, MS Office (Word, Excel, Outlook)