Stijn (HBO Starter Supply Chain)

Stijn heeft ruim 8 jaar werkervaring. Zijn carrière is begonnen bij een internationaal mediabedrijf. Hier had hij de functie Data Analist en na een paar jaar is hij doorgegroeid naar de functie Football Data Specialist. In deze rol was Stijn voornamelijk verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de ingevoerde data. Daarnaast was hij zich bezig met het plannen, screenen en betalen van correspondenten die sportdata verzamelen. Omdat hij in de coronaperiode thuis werkte, heeft Stijn destijds een hbo thuisstudie gevolgd richting Logistiek & Supply Chain Management. Begin 2022 heeft hij toch de keuze gemaakt om zich verder te ontwikkelen als data analist. Hij heeft afgelopen jaar een traineeship gevolgd bij een Nederlandse bank.
Stijn heeft veel geleerd in deze periode, maar is toch overtuigd dat zijn interesse binnen de Supply Chain groter is. Dit is de reden dat hij openstaat voor een nieuwe uitdaging, waar hij zijn eerst werkervaring binnen de Supply Chain kan opdoen.

Stijn is een leergierige en zelfstandige jongeman. Dit blijkt uit zijn keuze om een studie te volgen naast zijn fulltime baan in de coronaperiode. Daarnaast is hij analytisch vaardig. In zijn loopbaan heeft hij enorm veel data geanalyseerd, hier zaten ook veel deadlines aan vast, daardoor heeft hij geleerd om goed te functioneren onder druk. Verder is Stijn een teamplayer, wat betekent dat hij werkzaamheden van collega’s overneemt welke zij niet afkrijgen of waar ze moeite mee hebben.

Stijn heeft een opzegtermijn van 1 maand, is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 2.950,- bruto per maand. 

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

31

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands is uitstekend in woord en geschrift. Engels is goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Ms Excel, SQL, Power BI