Mike (Operations Manager)

Mike is in het bezit van een afgeronde hbo-opleiding ‘Logistiek en Economie’ en heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de logistiek en supply chain in diverse operationele en leidinggevende functies. In deze jaren heeft Mike ervaring op kunnen doen met het plannen en coördineren van personeel, projecten en transport. Daarnaast heeft hij ook kennis opgedaan van voorraadbeheer, procesoptimalisatie en leidinggeven. Bij zijn huidige werkgever, een technische handelsorganisatie is Marco werkzaam als Operations Manager. Hier is hij een intern project gestart voor het optimaliseren van het voorraadbeheer, met als resultaat een kostenbesparing van € 140.000,- in de eerste 2 maanden. Helaas houdt deze organisatie geen rekening met duurzaamheid, veiligheid en verspilling. Dit vindt Marco erg belangrijk en hierdoor is een mismatch ontstaan. Mike is breed georiënteerd en is samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het liefst in een rol, waarbij hij te maken krijgt met plannen en optimaliseren van processen, beheren van voorraden en eventueel operationele aansturing.

Op ons is Mike overgekomen als een oprecht en eerlijk persoon. Hij is erg sociaal, vertelt graag over zijn loopbaan en is graag bezig met het verbeteren van processen. Zijn analytische vermogen helpt hem hiermee. Daarnaast is Mike echt een mensen-mens. Hij is graag in teamverband aan de slag, enthousiasmeert mensen graag en zal altijd voorop lopen in de strijd. Het is een zeer harde werker.

Marco heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.700,- bruto per maand.   

Werkzaamheden

  • Intern project gestart voor het optimaliseren van het voorraadbeheer, met als resultaat een kostenreductie van € 140.000,- in de eerste 2 maanden;
  • Verantwoordelijk voor de direct aansturing de van de operatie;
  • Opstellen van de personeelsplanning, inclusief werkinstructies voor het magazijn;
  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer;
  • QA systeem opgezet voor de verhuurafdeling;
  • Controleren van de gewerkte uren op een project, rekening houdend met productiviteit;
  • Bij piekmomenten zelf meewerken in de operatie.

Functie

Operations Manager

Leeftijd

1

Woonplaats

Barendrecht

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

WMS, SAP en MS Office; Excel, Word, PowerPoint en Outlook.