Dennis (Inkoper)

Na zijn afstuderen op het hbo is Dennis bij zijn huidige werkgever op de inkoopafdeling aan de slag gegaan waar hij inmiddels 3 jaar werkzaam is. Bij deze e-commerce organisatie is Dennis als meewerkend teamleider verantwoordelijk voor een team bestaande uit 5 vaste krachten op de afdeling pricing. Naast het plaatsen van bestellingen, is Dennis samen met zijn team verantwoordelijk voor de concurrerende prijsstelling van het assortiment. Langzaamaan mist Dennis in zijn rol de uitdaging waardoor hij latent beschikbaar is voor een nieuwe job. Hij staat dan ook open voor een functie waarin hij zich verder kan ontwikkelen in het inkoopvak. 

Dennis is een sociaal vaardige jongeman die bij zijn werkgever vaak wordt aangeschoten in geval van vragen. Hij neemt de tijd om anderen van uitleg te voorzien en weet zich mondeling sterk uit te drukken. Dat maakt ook dat hij bij verbeterprocessen vaak het woord voert richting andere afdelingen, om de gevolgen van proceswijzigingen helder uit te leggen. Zijn sterke communicatieve vaardigheden komen ook goed van pas bij het contact met leveranciers en andere betrokkenen bij het inkoopproces. Bovendien kan je met Dennis rekenen op een medewerker die zeer secuur te werk gaat, wel zo prettig aangezien hij veel met verschillende productspecificaties en prijzen in Excel werkt.

Dennis heeft een maand opzegtermijn en hij is 40 uur per week beschikbaar met een bruto salarisindicatie van € 3.000,- per maand. 

Werkzaamheden

  • Plaatsen van inkoopbestellingen;
  • Beheren van voorraadstanden van het assortiment;
  • Verantwoordelijk voor de B2C prijsstelling rekening houdend met marge doelstellingen;
  • Aanpassen van pricing voor seizoensgebonden producten en inspelen op campagnes;
  • Onderhouden van contact met leveranciers aangaande prijsstellingen en het monitoren van lopende inkooporders.
Sinds maart 2020 * Teamleider 
  • Eerste aanspreekpunt voor vragen;
  • Voeren van de communicatie tussen directie/management en het team;
  • Aansluiten bij functionerings- en sollicitatiegesprekken;
  • Aandragen van procesverbeteringen en mogelijke automatiseringen.

Functie

Inkoper

Leeftijd

32

Woonplaats

Regio Eersel

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Custom ERP, MS Office (Excel, Word, Outlook)