Melvin (Warehouse Teamleider)

Jong, fris, energiek en net afgestudeerd! Melvin is een gedreven jongeman van 25 jaar die opzoek is naar zijn eerste uitdaging binnen de supply chain. Eind 2020 heeft Melvin zijn opleiding Logistics Engineering afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende zijn opleiding is Melvin zijn oplossingsgerichte en analytische denkwijze nog meer aangewakkerd. Vanaf 2013 heeft Melvin de ladder beklommen binnen een grote supermarktketen. Gedurende deze jaren heeft hij een nieuwe vestiging mogen openen en houdt hij zich bezig met het optimaliseren van de AGF afdeling. Tevens is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en stelt hij procesplannen op. Melvin is klaar voor een nieuwe stap wat aansluit bij zijn diploma en interesse. Samen met Extra Talent is hij aan het oriënteren binnen de supply chain.

Melvin staat aan het begin van zijn carrière en is ontzettend leergierig. Hij kan niet wachten om zijn kennis in een nieuwe werkomgeving te delen en uit te breiden. Met zijn open en vriendelijke persoonlijkheid is hij een fijne toevoeging voor ieder team.

Melvin is fulltime beschikbaar, rekening houdend met een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.
  

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het analyseren en verbeteren van outbound processen;
  • Het opstellen van korte en lange termijn doelen;
  • Onderhoud het contact met in- en externe klanten en leveranciers;
  • Verantwoordelijk voor het leiden en notuleren van de maandelijkse management meetings.

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

25

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

Microsoft Office