Salar (Supply Chain Coördinator)

Salar heeft inmiddels ruim 13 jaar ervaring binnen de Supply Chain. In zijn huidige functie als Supply Chain Coördinator is hij verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van lucht, weg en zee transport van computer hardware. Naast deze werkzaamheden is Salar ook verantwoordelijk voor het inkopen van de hardware, tot een volume van 1 miljoen euro, bij vaste leveranciers wereldwijd. Ook is hij dagelijks bezig met het beheren van de voorraad bestaand uit 60 productgroepen. Daarnaast heeft hij ook interne projecten uitgevoerd waarbinnen hij een geheel nieuwe logistieke afdeling heeft opgezet in Japan en heeft hij procesoptimalisaties doorgevoerd op het gebied van automatisering. Salar is reeds verhuisd van Amsterdam naar Rotterdam en is daarom op zoek naar een nieuwe functie meer in de buurt van zijn huis. Het liefst gaat hij aan de slag als Inkoper of Supply Chain Coördinator.

Salar is een man met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is graag met allerlei verschillende werkzaamheden bezig en neemt daar dan het voortouw in. Daarnaast weet hij hoe het is om in een hectische omgeving te werken hierdoor zal hij altijd een stapje extra bijzetten indien nodig. Salar stelt ook graag verbetervoorstellen voor indien hij ziet dat dit nodig is.

Salar heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.800,- bruto per maand.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

35

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

x