Anita (Strategisch Inkoper)

Anita is een gedreven inkoper met een afgeronde Master Organisatiewetenschappen en een behaalde NEVI1 opleiding. Binnen haar huidige rol als Strategisch Inkoper  is zij eindverantwoordelijke voor het sourcen naar nieuwe leveranciers, het uitzetten van tenders en het leiden van aanbestedingstrajecten. Naast deze werkzaamheden is Anita verantwoordelijk voor de volledige inkoop van facilitaire middelen, het opstellen van spendanalyses en het opstellen en doen van contractonderhandelingen. Een zeer uitdagende functie, maar helaas vertaalt zich dat tot zeer veel individueel werken. Anita is daarom op dit moment via Extra Talent op zoek naar een functie waarbij zij meer in teamverband aan de slag kan als Strategisch of Tactisch Inkoper en zou zij graag meer willen leren over Europees aanbesteden.

De weg die Anita heeft afgelegd is lang en begint op het VMBO in 2003. Via het VMBO, het Mbo en het Hbo is zij uiteindelijk terecht gekomen bij haar masteropleiding welke zij met vlag en wimpel wist binnen te halen. Door haar vergaarde kennis en doorzettingsvermogen weet zij in vrijwel elke situatie doorslaggevend en slagvaardig te zijn.  Anita is een vrolijke jongedame met een geweldige glimlach. Haar vrolijkheid straalt door naar de mensen om haar heen en daardoor is zij een graag geziene gast bij welke gelegenheid dan ook.

Anita heeft 3 maanden opzegtermijn, is beschikbaar voor 32 tot 36 uur in de week, verdeeld over 4 dagen en heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand op basis van 36 uur.

Werkzaamheden

 • Verantwoordelijk voor de inkoop-categorieën: Materialen & Middelen en Fotografie & Film (medeverantwoordelijk voor Furnishing) binnen de gehele luchthaven Schiphol.
 • Leiden van aanbestedingstrajecten (meervoudig onderhands aanbesteden en minicompetities d.m.v. het uitvoeren van RFP-trajecten van A-tot-Z (ervaring met scope t/m 2,5 miljoen CAPEX-project)).
 • Onderhandelingen voeren. Formaliseren van afspraken. Evaluaties en leveranciersmanagement. Opstellen van spendanalyses en vertaalslag maken naar tactische plannen.
 • Inkoopwerkzaamheden t.b.v. het inkoopcluster: Marketing, Digital Marketing & Communication (DMC). Dit vertaalt zich o.a. in het opstellen van contracten, verlengingsbrieven en addenda.
 • Het uitvoeren van interne & externe analyses. Het beoordelen van offertes en het oppakken van nieuwe behoeftestellingen.
 • Contractregistratie inclusief beheer leveranciersbestand. Het onderhoud van de digitale inkoopwinkel + bijbehorende smartforms.
 • Opstellen van rapportages m.b.t. de categorieën en subcategorieën van DMC.
 • Keyuser Procure2Pay (P2P) - proces.
 • Uitvoeren testscript Quartaly Patch contractmodule Oralce Cloud.
 • Optimaliseren P2P-proces, ondersteuning inkoopclusters en voorbereiding van operationele inkopen specifiek voor het DMC-cluster, beoordeling offertes, verwerken van bestelaanvragen naar inkooporders, maken van maandrapportages.
 • Keyuser voor het optimaliseren van nieuw P2P-omgeving / implementatie Digital Finance Program; Valideren masterdata, Functional Acceptance Testing (FAT) en User Acceptance Testing (UAT). Optimalisatie communicatie intranet Corporate Procurement. Faciliteren van iProcurement-Training.

Functie

Strategisch Inkoper

Leeftijd

30

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

zz