Henry (Supply Chain Planner)

Henry heeft onderhand meer dan 4 jaar ervaring opgedaan binnen de Logistiek en Supply Chain in diverse functies aan beide kanten van de tafel. In zijn huidige rol als Supply Chain Planner bij een multinationale verpakkingsonderneming is Henry verantwoordelijk voor het beheren van een eigen pakket van 8 leveranciers in Europa voor de productie van verschillende verpakkingsmaterialen. Aan de hand van de salesforecast, stelt Henry de productieplanning van 8 machines en de voorraadforecast tot 3 maanden vooruit op, om ervoor te zorgen dat de servicegraad boven de 90% blijft. Hiervoor zit hij wekelijks met zijn leveranciers om knelpunten in het proces te bespreken en neemt hij actief deel aan S&OP-meetings om verbetervoorstellen aan te dragen. Daarnaast is Henry onderdeel van een intern project omtrent procesoptimalisatie door middel van automatisering. Ondanks dat Henry voldoende uitdaging heeft en het naar zijn zin heeft, gaat hij dit jaar verhuizen. Hierdoor wordt de reisafstand nog groter en is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio. Het liefst gaat hij aan de slag als Supply Chain Planner/Coördinator.

Henry is een hele vriendelijke en communicatief vaardige man, die vol enthousiasme over zijn loopbaan vertelt. Je ziet dat hij echt geniet van hetgeen wat hij uitvoert en doet dit met succes. Henry is daadkrachtig en heeft ambitie. Daarnaast vindt hij het leuk om een aansturende rol te hebben, mensen beter te maken en te helpen bij vragen.

Henry heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Deelnemen aan een intern project om de interne processen te verbeteren door middel van automatisering;
  • Aan de hand van de salesforecast, verantwoordelijk voor het opstellen van de voorraadforecast tot maximaal 3 maanden vooruit en deze delen met vaste leveranciers;
  • Beheren van een eigen leverancierspakket, met in totaal 8 leveranciers in Europa;
  • Verantwoordelijk voor het opstellen van de productieplanning van in totaal 8 machines, verdeeld over Frankrijk, Spanje en Nederland;
  • Bij vertragingen in de productie, verantwoordelijk voor het bijsturen van de planning;
  • Actief deelnamen aan de S&OP-meetings en hierbij verbetervoorstellen aandragen;
  • Wekelijkse meetings met leveranciers om de leverperformance en KPI's te bespreken en hierover rapportages opstellen.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

28

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Portbase, Salesforce, Sharepoint en MS Office: Excel, Word, PowerPoint en Outlook.