Henry (Supply Chain Planner)

Henry is een zeer gemotiveerde en gedreven Supply Chain Professional met ruim 5 jaar ervaring binnen de supply chain. Eind 2021 heeft hij zijn derde hbo-master afgerond in de richting van Business Administration. In de voorafgaande jaren heeft hij zijn hbo studies (Logistics Management en Management Sciences) succesvol afgerond. Henry houdt van veel uitdaging, hoe meer hoe beter. Dit houdt hem gemotiveerd en gedreven om enkel het beste van het beste als eindresultaat neer te zetten. Momenteel is Henry werkzaam bij een bedrijf in de sportartikelen als Supply Planner EMEA. Hij is verantwoordelijk voor het aanleveren van korte en lange termijn plannen voor EMEA voor 250+ Stock Keeping Units en stemt hij prognoses af op kosten, efficiëntie en capaciteitsbeperkingen. Tevens houdt Henry zich bezig met tactische en strategische oplossingen voor productleveringen en het monitoren en uitvoeren van inkooporders met externe productleveranciers.

Henry is zeer leergierig en zou het dan ook fijn vinden als hij een opleiding en/of cursus aangeboden krijgt bij zijn nieuwe werkgever. Hij weet wat hij wilt en ziet zichzelf dan ook graag werken in de FMCG of commodities branche. Henry ziet hier veel uitdaging in. Tevens moet er de mogelijkheid zijn om op lange termijn door te kunnen groeien. Henry wilt zichzelf continu blijven ontwikkelen qua kennis in een professionele werkomgeving. 

Henry heeft een opzegtermijn van één maand, is 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie tussen de € 5.250,- en € 6.000,- afhankelijk van de doorgroeimogelijkheden.

Werkzaamheden

  • Levert korte en lange termijn plannen aan voor EMEA-producten voor 250 Stock Keeping Units;
  • Stemt prognoses af op kosten, efficiëntie en capaciteitsbeperkingen;  
  • Fungeert als bedrijfscoach voor stagiaires in de rol van Voorraad Analist;
  • Werkt mee aan de ontwikkeling en implementatie van een nieuwe software voor een verbeterde leveringsplanning; 


Voorraadplanner, Brooks Running
  • Verantwoordelijk voor het uitvoeren van matchanalyses op basis van vraag naar aanbod en rapporteert over de onregelmatigheden in de prognoses; 
  • Beheert de financiële reserves van overtollige inventaris;
  • Levert gegevens aanbevelingen aan het S&OP team met betrekking tot strategieën. 

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

32

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Afrikaans Native, Engels, Uitstekend in woord en geschrift, Nederlands goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

.