Elwin (Supply Chain Planner)

Elwin is een spontane man van 34 jaar. De afgelopen 8 jaar heeft hij enorm veel kennis opgedaan binnen de supply chain bij een grote supermarktketen. Elwin is hier verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, het opstellen van het sales plan en het optimaal inzetten van food acties. Tevens houdt hij zich bezig met het analyseren van de verkoopgegevens en speelt hij daar correct op in, zodat er een optimale voorraad aanwezig is in de filialen in Noord-Holland en Flevoland. Elwin behoudt nauw contact en is het aanspreekpunt voor de leveranciers. Bij zijn voorgaande werkgevers fungeerde Elwin als projectleider, dit heeft geresulteerd in dat hij stipt en secuur te werk gaat en een flinke gezonde dosis verantwoordelijkheid met zich mee draagt. Zijn huidige werkgever zal op korte termijn verhuizen naar een locatie verder van Elwin zijn huis. Hij ziet dit dan ook als het juiste moment om zich samen met Extra Talent te oriënteren en te kijken naar een nieuwe uitdaging als Supply Chain Planner.

Een probleem ad hoc oplossen geeft Elwin enorm veel voldoening. De hectiek die de rol van Supply Chain Medewerker met zich mee brengt ziet hij als een leuke uitdaging. Na 8 jaar gaat Elwin nog iedere dag met plezier naar zijn werk en vertrekt hij einde dag voldaan naar huis. 

Elwin heeft één maandag opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het beheer van de goederenstroom;
  • Draagt zorg voor een correcte voorraad in het distributiecentrum en vestigingen in Noord-Holland en Flevoland;
  • Analyseren van de verkoop gegevens en omgevingsfactoren;
  • Stelt sales plannen op en speelt in op de food acties.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

45

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

Microsoft Office