Thijs (WO Starter Supply Chain)

Na de afronding van zijn BSc Industrial Engineering Management en Premaster Strategic Management is Thijs voor een halfjaar aan de slag gegaan als Business Developer bij een hightech ingenieurs- en adviesbureau. Hier was hij verantwoordelijk voor het initiëren en ontwikkelen van een nieuw ontworpen uitbestedingsovereenkomst, consultant management over een team van IT-consultants, en het beheren en onderhouden van een eigen portfolio aan IT-klanten. Thijs studeert op dit moment aan de MSc Strategic Management en verwacht in juli af te studeren, na het inleveren van zijn afstudeeropdracht. Thijs doet een theoretisch onderzoek naar wat voor gevolgen een M&A overname heeft op het duurzame beleid van een bedrijf. Nadat Thijs zijn studie succesvol heeft afgerond, is hij op zoek naar een baan binnen de supply chain. Het liefst een uitdagende en analytische functie waar hij mag bijdragen aan diverse verbeterprojecten binnen de organisatie bij een werkgever die zijn medewerkers waardeert en waar genoeg doorgroeimogelijkheden zijn.

Thijs is een zeer intelligente en analytische jongeman met sterke analytische vaardigheden. Toen Thijs begon met werken bij een hightech ingenieurs- en adviesbureau zag zijn leidinggevende al snel dat Thijs veel meer capaciteiten heeft. Zo is hij 2 weken later in de rol van Business Developer getreden. Volgens collega’s is Thijs een prettig teamleider omdat hij luistert naar anderen hun ideeën en zijn waardering uitspreekt. Zo ook in zijn vriendengroep, Thijs is degene die initiatief neemt, de boel organiseert en iedereen weet mee te trekken. Thijs is zeer zelfbewust en leergierig. Hij weet heel goed wat hij wel en niet wil en reflecteert zichzelf regelmatig. Hij houdt van feedbacksessies, het ontvangen van tips en tops en het continu ontwikkelen van zichzelf.

Thijs verwacht in juli af te studeren en is in augustus fulltime beschikbaar. Thijs heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Theoretisch onderzoek naar M&A fusies en overnames. Onderzoeken of zo een overname gevolgen heeft voor het duurzame beleid van een bedrijf;
  • Onderzoek doen in boeken en data;
  • Datasets aan elkaar koppelen in Excel, analyseren en vertalen naar bruikbare lessen;
  • Formules bouwen in het programma Stata.

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

22

Woonplaats

Den Bosch

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Stata, SPSS, ISAH, Weka, Filogic, MS Office (Word, Excel, Outlook).