Emir (HBO Starter Supply Chain)

Emir is momenteel bezig met zijn afstudeeronderzoek aan de opleiding Technische Bedrijfskunde. Tijdens zijn studie heeft hij meerdere interessante verbeterprojecten en klanttevredenheidsonderzoeken uitgevoerd. Emir heeft onlangs zijn afstudeeropdracht ingeleverd en gaat per april starten aan zijn stage bij een organisatie in de infratechniek, waar hij onderzoek gaat doen naar het reduceren van de overbodige kwaliteitskosten in het installatieproces van rioleringen. Emir is breed geïnteresseerd en op zoek naar een uitdagende functie voor na zijn afstuderen, waarbij hij verlangt naar een verantwoordelijke rol met genoeg afwisseling, sociale contacten en relatiebeheer. Een planningsfunctie of meer richting (project)management lijkt Emir het meest interessant. Hij vind het belangrijk dat een werkgever zijn medewerkers waardeert, er genoeg interne doorgroeimogelijkheden zijn en dat hij echt iets kan betekenen voor de organisatie met zijn inzet.

Emir is een erg sociale en enthousiaste jongeman. Hij maakt makkelijk contact met diverse belanghebbenden en geniet ervan om met klanten in contact te zijn en de relaties te onderhouden. Tijdens zijn opleiding spraken de klanttevredenheidsonderzoeken hem het meest aan. Emir is iemand die graag iedereen tevreden wilt houden, maar deinst hierbij niet terug om zijn mening te uiten. Naast zijn studie en huidige baan is Emir een semiprofvoetballer. Hieruit blijkt dat Emir een keiharde doorzetter is, stressbestendig is en iemand die zijn teamgenoten coacht en motiveert om samen het doel te behalen. Emir is erg leergierig en wilt zich graag blijven ontwikkelen. Hij wilt veel leren binnen een organisatie, de interne en externe processen, om zijn kennis en netwerk te vergroten.

Emir studeert af in augustus 2022 en is vanaf september fulltime beschikbaar. Emir heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Het reduceren van de overbodige kwaliteitskosten in het installatieproces van rioleringen, zoals faalkosten;
  • Opdracht ingeleverd, 4 april starten aan stage;
  • 4 weken meelopen met het installatieproces en het analyseren van de fouten.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

23

Woonplaats

Gemert

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Arabisch uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook).