William (Productie Manager)

William heeft ruim 20 jaar ervaring opgedaan als Productie Manager binnen de voedingsmiddelenindustrie en is in het bezit van zijn Lean Six Sigma White & Green belt. In zijn huidige functie geeft hij leiding aan 30 tot 90 FTE afhankelijk van pieken en is hij verantwoordelijk voor het aansturen en optimaliseren van productieprocessen ten behoeve van het verhogen van efficiëntie en effectiviteit. Daarnaast bewaakt en ziet hij toe op de naleving van kwaliteitsnormen. Ook is hij het aanspreekpunt bij problemen in het productieproces en lost deze ad hoc op. William is op zoek naar een nieuwe uitdaging, omdat de bedrijfsvoering niet meer in lijn is met zijn visie. Hij gaat het liefst aan de slag als Productie Manager elders. 

William is een vriendelijke man en open/vaardig in zijn communicatie, wat hem een fijne gesprekspartner maakt. Als leidinggevende ligt zijn focus op het beter maken van mensen en processen. Door zijn jarenlange ervaring weet hij door zijn organisatorisch en analytisch vermogen in combinatie met zijn goede contactuele eigenschappen het beste in mensen naar boven te halen en processen zo efficient mogelijk in te richten. 

William heeft een opzegtermijn van twee maanden, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.600,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het aansturen van diverse productie afdelingen;
  • Verantwoordelijk voor het aansturen van de productieprocessen;
  • Het optimaliseren van minder producerende onderdelen;
  • Leidinggeven aan afdelingen van ca 30-90 medewerkers;
  • Verantwoordelijk voor het bewaken van de HACCP standaarden;
  • Het bewaken & optimaliseren van de arbeidsproductiviteit;
  • Het oplossen van problemen in het productieproces. 

Functie

Productie Manager

Leeftijd

46

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits redelijk in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office