Selim (HBO Starter Supply Chain)

Selim verwacht in mei af te studeren aan de opleiding Technische Bedrijfskunde. Op dit moment is Selim nog volop bezig met zijn afstudeeropdracht waarin hij onderzoek naar het verkorten van de doorlooptijd van de interne bedrijfsprocessen. Tijdens zijn eerdere stage bij een technische productieorganisatie heeft hij onderzoek gedaan naar het zodanig aanpassen van het montage- en transportproces voor het vervoeren van XF vrachtwagencabines tegen zo laag mogelijke kosten en zonder kwaliteitsdaling. Daarnaast heeft Selim tijdens zijn studie meerdere interessante projecten uitgevoerd. Zo heeft Selim voor zijn minor in Shanghai een marktonderzoek gedaan naar EMS producten en heeft hij een kwalitatief marktonderzoek uitgevoerd voor een applicatieontwikkelaar. Nu Selim op het punt staat af te studeren, is hij op zoek naar een uitdagende baan binnen de Supply chain om een start te maken aan zijn carrière. Een functie in de richting van Productieplanning of Process Engineer spreekt hem het meest aan.

Selim is een slimme en ambitieuze jongeman. Dankzij de verschillende projecten en stages die hij heeft uitgevoerd heeft hij zijn analytische vaardigheden sterk weten te ontwikkelen. Hij weet makkelijk verbanden te leggen en weet door zijn creatieve denkvermogen snel conclusies te trekken. Hij is standvastig, maar staat altijd open voor goed onderbouwde feedback. Selim is erg sociaal en zelfstandig, hij kan zich makkelijk mengen in een groep en maakt ook erg makkelijk contact met diverse belanghebbenden. Echter werkt Selim liever niet in teamverband met gezamenlijke belangen. Hij vindt het fijn om samen te sparren en communiceren maar heeft daarbij wel graag zijn eigen verantwoordelijkheden. Daarnaast wordt hij door zijn vrienden omschreven als de kartrekker van de groep en een erg behulpzame persoon die klaar staat voor eenieder.

Selim studeert in mei af en is fulltime beschikbaar vanaf juni. Selim heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Huidig afstudeeronderzoek: Verkorten van de doorlooptijd van 8,7 dagen naar 5 dagen in 2023;
  • Analyseren van de planning, de orders, het proces en de klantbehoefte en eventueel een nieuw systeem implementeren.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

22

Woonplaats

Budel

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Turks uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Autocad, Solidworks, MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access).