Robin (WO Starter Supply Chain)

Momenteel studeert Robin aan de MSc Strategic Management, welke hij halverwege juni verwacht af te ronden. Voor zijn afstudeeropdracht doet Robin onderzoek naar het effect van groene innovatie op de financiële prestaties van beurgenoteerde bedrijven en hoe deze relatie gemodereerd wordt door de snelheid van de industrie. Wegens corona heeft Robin een jaar vertraging opgelopen. In dit tussenjaar is hij werkzaam geweest als Recruitment Consultant Logistiek & Supply Chain. Een zelfstandige functie waarin hij verantwoordelijk was voor het beheren van een eigen portfolio aan klanten en kandidaten. Volgens zijn oude werkgever is Robin een erg betrokken medewerker en heeft hij een van de beste resultaten behaald binnen het team en de vestiging. Robin is op zoek naar een uitdagende baan binnen de Supply Chain in de regio’s Eindhoven, Den Bosch of Utrecht. Een functie in de rol van Supply Chain Analist, Data Analist of Consultancy spreekt hem het meest aan. Hij haalt veel energie uit het analyseren van data, het opbouwen van zijn netwerk en is graag in contact met diverse partijen. Daarnaast is het van belang dat een organisatie genoeg ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden biedt.

Robin is analytisch sterk en behoorlijk gedreven. Het analyseren van data, het tot in de puntjes uitpluizen en onderzoeken van dingen en het oplossen van de problemen haalt hij veel energie uit. Robin houdt er niet van om duimen te draaien, hij is een echte workaholic en vindt het daarbij geen enkel probleem om overuren te maken. Robin werkt gestructureerd en is perfectionistisch, hij levert graag hoge kwaliteit. Daarnaast is Robin erg sociaal en werkt hij graag in teamverband. Hij mengt zich makkelijk in de groep en vind het fijn om samen met de volledige input van anderen naar een resultaat toe werken.

Robin is beschikbaar vanaf september en heeft een salarisindicatie € 3.000,- bruto per maand.           

Werkzaamheden

  • Longitudinaal onderzoek, onderzoeksvraag: Wat is het effect van groene innovatie op de financiële prestaties van bedrijven en hoe wordt deze relatie gemodereerd door de snelheid van de industrie?;
  • Analyseren van data, zoals ESG scores, financiële gegevens van beursgenoteerde bedrijven;
  • Focus op de low en high velocity.

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

25

Woonplaats

Venlo

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Power BI, Stata, Weka, MS Office (Excel (gevorderd), Word, Outlook).