Jannes (Productieplanner)

Jannes heeft ruim 15 jaar werkervaring als Planner binnen de Supply Chain, waarvan het afgelopen jaar als Productieplanner bij een productiebedrijf. Binnen zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor het zorgdragen voor een efficiënte korte- en middellange termijn planning. Ook het Plan to order van het produceren van voedingssupplementen, medicatie en cosmetica. Hierbij is het belangrijk dat Jannes de juiste balans weet te vinden tussen interne en externe belangen bij de prioritering van orders. Daarnaast is hij betrokken bij het optimaliseren van productieprocessen. Hiervoor heeft Jannes 13 jaar gewerkt bij een productiebedrijf waarvan hij de laatste jaar gewerkt heeft als Phase-in en Phase-out planner. Hier was hij verantwoordelijk voor het beoordelen en opstellen van gefaseerde plannen, om wijzigingen in materialen en eindproducten zo efficiënt mogelijk in te voeren. De organisatie waar Jannes werkt maakt geen gebruik van een pensioenregeling. Met deze reden is Jannes op zoek naar een nieuwe uitdaging als Productieplanner.

Jannes is een enthousiaste, analytische en accurate supply chain professional met een uitstekend gevoel voor data en cijfers. Daarnaast is hij sociaal en heeft hij graag mensen om zich heen. Jannes voelt zich zijn best in een rol in planning en logistiek, waarin hij zijn kwaliteiten optimaal kan benutten en uitbouwen om tot de beste resultaat te komen. Vertalen van commerciële resultaten met behulp van een ingerichte ERP systeem ziet hij als een prettige uitdaging. Collega’s omschrijven Jannes als een collegiale, doortastende en professionele teamspeler.

Jannes heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand. Daarnaast is hij beschikbaar voor 32 uur in de week.

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor:
  • Plan to order van het produceren van voedingssupplementen, medicatie en cosmetica;
  • Zorgdragen voor een efficiënte korte- en middellange termijn planning;
  • Afstemmen met Sales, Productie, Warehouse en QA;
  • Juiste balans vinden tussen interne en externe belangen bij de prioritering van orders;
  • Werven van materialen/grondstoffen van de medicijnen;
  • Plannen van de verpakking van de producten in blisters, potjes of sachets;
  • Optimaliseren van het proces van de productieplanning in overleg met systeem consultants en productie manager.

Functie

Productieplanner

Leeftijd

58

Woonplaats

Roosendaal

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP R3, Slim4, Microsoft (Excel en Word) en verschillende ERP systemen, Ridder IQ, Isah Expert 7.4.0