Timo (Teamleider Productie)

Timo heeft ruime ervaring met leidinggeven. Het aansturen, coachen en begeleiden van mensen doet hij graag. Timo heeft diverse leidinggevende rollen mogen vervullen in zijn werkverleden waar hij veel kennis en ervaring heeft opgedaan. Zo is hij Supervisor geweest van de productieafdeling bij een bouwbedrijf en Teamleider op de productieafdeling binnen de voedingsindustrie. Op dit moment is Timo werkzaam als Afdelingsmanager Assemblage en Kartonnage, waar hij medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleid en coacht. Timo is klaar voor een nieuwe uitdaging. Bij zijn huidige werkgever loopt hij tegen een onzeker toekomstperspectief aan. Hij is op zoek naar een leidinggevende functie in dagdienst, bij een maatschappelijk verantwoorde organisatie. Waarbij het voor Timo van belang is dat een werkgever investeert in zijn medewerkers door middel van diverse cursussen/trainingen en voldoende flexibiliteit en vrijheid biedt.

Timo is een erg gedreven en weet met zijn sociale karakter de juiste connectie te maken met zijn medewerkers. Door de jaren heen heeft Timo zijn leidinggevende skills optimaal weten te ontwikkelen. Door zijn sterke communicatieve vaardigheden en directe manier van aansturen weten zijn werknemers waar zij aan toe zijn, maar ook wat zij van Timo kan verwachten. Hij biedt een luisterend oor en toont oprechte interesse. Naast zijn werk, is Timo altijd actief geweest als vrijwilliger bij het Leger des Heils waar hij voldoening haalt uit het helpen en begeleiden van mensen met een beperking. Door zijn oplossingsgerichte denkwijze weet Timo knelpunten te vinden en verbeteren. Timo werkt gestructureerd en weet creatief binnen de kaders, maar toch out of the box, te denken en werken.

Timo heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Begeleiden en coachen van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt;
  • Zorgen voor structuur en veiligheid;
  • Organiseren en plannen met een team rondom een traject voor de medewerker;
  • Bepalen van de loonwaarde van de medewerkers;
  • Aanvragen van subsidies, thuiszorg en poetshulp, etc.;
  • Voeren van periodieke evaluaties en loonwaardegesprekken.

Functie

Teamleider Productie

Leeftijd

42

Woonplaats

Helmond

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Duits uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Afas, Compas, TRM, VerzuimXpert, Microsoft Navision, MS Office (Word, Excel, Outlook).