Sanne (Inkoper)

Met een hbo Business Studie Logistiek diploma op zak is Sanne momenteel vier jaar werkzaam als Inkoper. Eind 2019 is zij begonnen als Operationeel Inkoper. Hier was zij verantwoordelijk voor het gehele order proces en het online assortimentsbeheer. Van het plaatsen van orders tot het bewaken van de levertijden en hier tijdig en correct op inspelen indien nodig. In 2020 heeft Sanne de stap gemaakt naar een bloemengroothandel. Hier bekleedt zij de rol van Inkoper hardware. Omdat het bedrijf relatief klein is draagt zij ook zorg voor de logistieke planning, productieplanning en werkt zij nauw samen met de Productiemedewerkers om zo het gehele proces optimaal te laten verlopen. Samen met Extra Talent is Sanne op zoek naar een nieuwe uitdagende rol als Supply Chain Planner waar doorgroeimogelijkheden zijn voor een management positie in de toekomst.

Sanne is een zeer flexibele, directe en spontane vrouw. De flexibiliteit is terug te zien aan het feit dat zij 24/7 beschikbaar is voor haar collega’s en leveranciers in verband met de FMCG branche waar zij in zit.
Dat zij veel ballen tegelijkertijd in de lucht kan houden is te zien aan de veelzijdige functie die zij tot op heden uitoefent. Voldoening haalt Sanne uit het mee mogen denken en het verbeteren en optimaliseren van processen. Zij hoopt deze werkzaamheden te mogen verrichten in haar volgende uitdaging.

Sanne heeft een opzegtermijn van één maand, is 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor alle inkoop van de hardware voor planten en bloemen;
  • Het opstellen van contracten;
  • Inkooporders verwerken in het ERP-systeem Navision;
  • Bewaakt het voorraadbeheer/artikelen;
  • Schakelt ad hoc bij eventuele problemen en of vertragingen.

Functie

Inkoper

Leeftijd

26

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Microsoft Office, SLIM4