Nathan (WO Starter Supply Chain)

Nathan staat op het punt om zijn Master Supply Chain Management and Change, cum laude af te ronden waardoor hij nu al beschikt over een enorme hoeveelheid theoretische kennis. Op het gebied van arbeidservaring heeft Nathan niet stilgezeten. Zo heeft hij zijn studie weten te combineren met verschillende banen, projecten en zelfs vrijwilligerswerk. Hij heeft meerdere malen bewezen de beste persoon te zijn voor verbeterprojecten. Zo heeft hij de ‘Best Improvement Price’ gewonnen voor zijn project waardoor een snackfabrikant nu €300.000 per jaar bespaart. Door alle processen tot in de details uit elkaar te pluizen, data-analyses te verrichten en deze te onderzoeken heeft hij de energie-effectiviteit naar een nieuw niveau weten te tillen. En als dat nog niet genoeg was, staat hij dit jaar ook in de finale (in Amerika) voor een verbeterproject van een internationale tech-gigant. Momenteel is Nathan bezig met het afronden van zijn scriptie wat betekent dat hij op korte termijn de arbeidsmarkt zal betreden. Qua functie staart Nathan zich niet blind op een vaste rol, een klik met het bedrijf, voldoende uitdaging en de mogelijkheden om zich op termijn te ontwikkelen binnen een organisatie zijn voor hem veel belangrijker.

Naast deze verbetervaardigheden heeft Nathan tijdens zijn stages veel kennis opgedaan op het gebied van strategisch managen. Hierdoor is hij goed in staat te plannen, monitoren, analyseren en beoordelen van alle zaken die een organisatie nodig heeft om de doelstellingen te bereiken. Door te werken met de Game- en Agencytheory heeft hij veel geleerd over hoe alle processen met elkaar verbonden zijn. Zo kan hij makkelijker doorgronden welke impact bepaalde acties hebben op zowel het desbetreffende proces als andere schakels in de keten. Zijn sociale vaardigheden maken dat Nathan in staat is op verschillende niveaus te communiceren en collega's van diverse afdelingen te betrekken, Zij daadkrachtigheid maakt hem een harde werker waarbij er natuurlijk altijd plaats is voor een geintje.

Nathan is vanaf september fulltime beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 3000,- per maand.

Werkzaamheden

  • Het 'Performance based; maken van de Koninklijke Marine, dit betekend dat wapens en voertuigen betaald worden per bruikbaar uur;
  • Het verrichten van data-analyse;
  • Het gebruik van de 'Game Theory', 'Agency Theory', 'Asset Management' en RAM bij defensie;
  • Het schrijven van een adviesrapport.

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

23

Woonplaats

Den Bosch

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Frans goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Dynamics 9, SketchUp, HTML5, SPSS, RStudio en MC-Office (Word, Excel, Outlook)