Kailey (Supply Chain Consultant)

Na het behalen van haar bachelor organisatiewetenschappen is Kailey meteen aan de slag gegaan voor een functie dat 10 jaar ervaring vergde. Dit was voor haar geen probleem want door haar doortastende doorzettingsvermogen is geen uitdaging te groot. Het feit dat zij een echte topsporter is dat jaren aan de wereldtop gestaan heeft met meerdere internationale medailles, zal hier ongetwijfeld een grote rol in spelen. Tijdens haar stages heeft zij verschillende type projecten gecoördineerd waardoor zij nu onder andere ervaring heeft met de verschillende soorten management, het analyseren van processen en het optimaliseren hiervan. Deze ervaringen gebruikt zij dagelijks in haar huidige functie waarin zij leiding geeft aan 8 mensen en daarnaast projecten organiseert en leidt. Qua functie staart Kailey zich niet blind op een vaste rol, een brede functie, voldoende uitdaging en de mogelijkheden om zich op termijn te ontwikkelen binnen een organisatie zijn voor haar veel belangrijker.

Vanwege haar winnaarsmentaliteit staat Kailey erom bekend altijd een stap extra te zetten. Haar kritische blik zorgt ervoor dat zij bij strategische vraagstukken out of the box kan denken en zo nieuwe perspectieven kan creëren. Tijdens haar verschillende verbeterprojecten heeft zij telkens weer bewezen dat haar organisatie-, coördineer-, en analytische vaardigheden van hoog niveau zijn en het resultaat het enige is dat telt. Haar sociale vaardigheden maken dat Kailey in staat is op verschillende niveaus te communiceren en collega's van diverse afdelingen te betrekken. Al met al haalt de nieuwe werkgever van Kailey iemand in huis die altijd het beste uit zichzelf en de anderen zal halen.

Kailey heeft een opzegtermijn van 2 maanden en is daarna fulltime beschikbaar met een bruto salarisindicatie van €3800,- per maand.

Werkzaamheden

  • Leiding geven aan de tweede lijn zorg control;
  • Het beleid ontwikkelen;
  • Het opzetten en coördineren van verschillende projecten;
  • Beheren van risicomanagement;
  • Integraal capaciteitsmanagement: door middel van data de doorstroom binnen het bedrijf optimaliseren
  • Horizontaal toezicht: het optimaliseren en bespoedigen van terugkoppelingen 
  • Contactmanagement: optimalisatie van document ordening om er voor te zorgen dat alles toegankelijker en sneller te vinden is.
  • Optimaliseren van lab: moderniseren van informatievoorzieningen door middel van nieuwe technieken, een betere organisatie en coordinatie. 

Functie

Supply Chain Consultant

Leeftijd

24

Woonplaats

Den Bosch

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SPSS, Webflow, Lightroom en MC-Office (Word, Excel, Outlook)