Jordy (Werkvoorbereider)

Moeilijk betekent niet onmogelijk, het betekent dat je hard moet werken. Als iemand zich kan vinden in deze uitspraak, dan is dat Jordy. Hij heeft mogen ervaren dat niet altijd alles in het leven loopt zoals gepland en heeft na een ongeval hard moeten werken voor waar hij nu staat. Eind 2016 is Jordy begonnen bij zijn huidige werkgever als Productiemedewerker waar hij binnen vijf maanden doorgroeide naar Voorman Productie. Hier gaf hij leiding aan 25 tot 50 Productiemedewerkers en handhaafde hij het HR-beleid, bedrijfsregels en productkwaliteitsnormen. In 2021 promoveerde Jordy naar de rol van Werkvoorbereider binnen dezelfde organisatie. De verantwoordelijk van het opstellen van offertes en prijsbepalingen doorvoeren in overleg met het management is nu onderdeel van zijn takenpakket. Tevens maakt hij samen met zijn directe collega de planning op voor 200+ collega’s van vier verschillende afdelingen. Jordy wilt zichzelf graag verder ontwikkelen in de rol van Werkvoorbereider binnen een andere organisatie of een mooie instapfuncties willen betreden in de supply chain. Samen met Extra Talent is Jordy op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Jordy is een doorzetter en zeer communicatief vaardig. Daar waar hij mensen kan helpen, doet hij dan ook heel graag. Dit blijkt uit het feit dat hij veel vrijwilligers werk heeft verricht vanaf 2013 tot 2017 en op eigen initiatief zijn collega’s van de productie afdeling bij zijn huidige werkgever taalles heeft gegeven.

Jordy is beschikbaar per november 2022 voor 40 uur per week, en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  •  

Functie

Werkvoorbereider

Leeftijd

34

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Italiaans en Frans

Computervaardigheden

.