Gemma (Productieplanner)

De carrière van Gemma is begonnen bij een chemische productieorganisatie, waar zij de eerste 8 jaar als operator werkzaam was. Vanwege haar achtergrond in bedrijfsadministratie, werd zij vervolgens als ordercoördinator verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van alle productieorders. Haar kennis werd steeds verder uitgebreid en zo kon zij in 2012 de stap maken naar een functie als productieplanner. Naast het plannen van de productie, was zij verantwoordelijk voor de inkoop van materialen en was zij actief betrokken bij het optimaliseren van interne processen en het SAP-systeem. Helaas was er na 6 jaar sprake van een reorganisatie en moest Gemma op zoek naar een nieuwe werkgever. Zo is zij wederom bij een chemische productieorganisatie aan de slag gegaan. Inmiddels is Gemma hier zo’n 4,5 jaar werkzaam en vervult zij weer met veel liefde de rol van productieplanner. Hoewel haar werkzaamheden voor een groot deel overeenkomen met haar vorige functie, mist zij nu de uitdaging. Dat komt omdat zij nu niet meer verantwoordelijk is voor het inkopen van materialen. Dat wil ze in een volgende stap dan ook graag weer oppakken. Daarnaast mist zij het meedenken en bijdragen aan het optimaliseren van processen en systemen. Om die reden is Gemma dan ook op zoek naar een nieuwe uitdaging als productieplanner waar ze deze werkzaamheden ook waar mag gaan uitvoeren.

Dat Gaby zo’n mooie ontwikkeling heeft doorgemaakt heeft zij te danken aan het feit dat zij een zeer harde werker is en dat ze haar werkzaamheden secuur en met passie uitvoert. Binnen haar team staat ze bekend als een sociaal en behulpzaam persoon. Vanwege haar sociale karakter en haar ervaring is zij dan voor veel collega’s degene bij wie ze terecht kunnen met vragen of met problemen. Gemma heeft een scherp oog voor detail en signaleert knelpunten moeiteloos. Daarbij komt dat zij zeer oplossingsgericht is en dat is dan ook de reden dat zijn meermaals betrokken is geweest bij verschillende optimalisatieprojecten.

Gemma heeft een opzegtermijn van 1 maand en is beschikbaar voor 32 uur per week. Zij heeft een salarisindicatie van € 3.450,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Controleren van klantorders op haalbaarheid;
  • Maken van productieplanning voor korte en lange termijn voor 5 verschillende productielijnen;
  • Planningen en invoeren in Microsoft Dynamics AX;
  • In kaart brengen van benodigde materialen, machines en mensen;
  • Overleggen met inkoopafdeling omtrent benodigde materialen;
  • Bewaken van voortgang en aanpassen van de planning bij calamiteiten.

Functie

Productieplanner

Leeftijd

51

Woonplaats

Omgeving Weert

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift, Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Microsoft Dynamics AX, MS Office (Excel, Word en Outlook)