Marloes (Inkoper)

Marloes heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van inkoop. Bij haar huidige werkgever, een groothandel in kunstbloemen en planten, is Marloes werkzaam als inkoper/planner waar ze zich bezighoudt met de planning en inkoop van de nieuwe collectie, afhankelijk van trends rondom kleuren en soort planten. Met behulp van het ERP-systeem Slimstock beheert ze de voorraad van de standaardcollectie. Daarnaast is ze contactpersoon voor de, voornamelijk Chinese, leveranciers waarbij ze tevens verantwoordelijk is voor opvolging van de productie en tijdige verscheping van de goederen. Marloes heeft als inkoper altijd alleen gewerkt en zou bij een volgende uitdaging graag in teamverband werken om haar talenten nog beter tot zijn recht te laten komen. Na 4 jaar bij haar huidige werkgever is Marloes daarom latent beschikbaar.

Marloes is gestructureerd en analytisch. Ze houdt ervan om met cijfertjes en Excel te puzzelen om zo tot een zo efficiënt mogelijke oplossing te komen. Daarnaast wil ze haar taken zo snel en zo goed mogelijk afronden, een volle inbox wordt dan ook meteen weggewerkt. Marloes is leergierig en heeft dan ook in 2020 een inkoopcursus gevolgd aan de inkoopacademie om nog meer over haar vak te leren. Ze is positief en sociaal ingesteld waardoor het contact met (buitenlandse) leveranciers haar gemakkelijk afgaat.

Marloes is voor 36 uur per week beschikbaar. Ze heeft twee maanden opzegtermijn en heeft een bruto salarisindicatie van € 4.100,- per maand op basis van 36 uur.

Werkzaamheden

  • Planning van orders en voorraadbeheer;

  • Contact met leveranciers (voornamelijk China);

  • Opvolging van de productie;

  • Verscheping van de goederen;

  • Implementatie voorraadmanagementsysteem Slimstock (Slim4).

Functie

Inkoper

Leeftijd

39

Woonplaats

Regio Veghel

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft AX, Navision, Office 365, Slimstock