Habo (Logistiek Manager )

Habo is een man met 14 jaar werkervaring, waarvan 5 jaar in de Supply Chain en Logistiek. Zo is hij in 2018 begonnen als Supply Chain Coördinator. In deze rol was hij verantwoordelijk voor een optimale bevoorrading en voorraad, het opstellen en analyseren van facturen en inkomende- en uitgaande goederen en het behouden van nauw contact met klanten en leveranciers. Na twee jaar maakte Habo binnen dezelfde organisatie een stap omhoog en bekleedde de rol van Logistic Specialist. Hier was hij verantwoordelijk  voor het ERP-systeem en de klant- en leverancierssite door onder andere de logistieke masterdata correct te onderhouden om zo een efficiënt en systemische uitvoering te garanderen. Tevens hield hij zich bezig met het plannen en monitoren van dropshipments. Wegens uitstekend functioneren is Habo aangesteld als teamleider. In zijn huidige rol heeft hij de leiding over het Logistic Specialisten team en coacht, motiveert hij zijn collega’s, zet hij deadlines op en zorgt er voor dat deze behaald worden. Samen met Extra Talent is Habo op zoek naar een uitdagende rol in de Supply Chain waar hij zich bezig mag houden met het verbeteren van processen.

Habo is een professionele man die veel rust uitstraalt en tijdens drukke periodes op de werkvloer zijn hoofd koel kan houden. Zijn vrije tijd spendeert hij graag aan zijn dochtertje. Een juiste balans in werk en privé is dan ook wat hij belangrijk vindt.

Habo heeft een opzegtermijn van één maand, is 32 tot 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.200,- op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

• Verantwoordelijk voor coachen en begeleiden van het Logistic Specialisten team;
• Plannen en bewaken van dropshipments;
• Toezicht houden op de dagelijkse operaties en bijsturen waar nodig;
• Creëren van een inspirerende teamomgeving met een open  communicatiecultuur;
• Het opstellen van de te behalen deadlines voor het team;
• Trainingsbehoeften achterhalen en hier op inspelen doormiddel van coachen;
• Teamleden motiveren om creatief en 'out of the box' te denken;
• Werken aan verbetprocessen.

Functie

Logistiek Manager

Leeftijd

39

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Engels en Duits uitstekend in woord en geschrift, Nederlands goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Microsoft Office, SAP, Oracle, Domo, Salesforce / Service Cloud, BI, Win Shuttle