Manon (Strategisch Inkoper)

Manon is bij deze handelsorganisatie in laboratoriummaterialen verantwoordelijk voor het inkopen en leveren van het non-catalogus assortiment voor Nederland. Dit doet ze met haar team in Nederland, India en Roemenië waarbij zij de verantwoordelijkheid draagt over 20 collega’s. Sporadisch staat Manon in voor de operationele inkoop, vaker is zij bezig met het adviseren, auditeren en aansturen van haar collega’s. Hierbij let zij op kwaliteit en procesverbetering en is één van haar kwaliteiten dat zij altijd luistert naar de input van haar team. Daarbij is Manon geregeld onderdeel van projecten omtrent prijs vaststelling, sales en innovatie. In haar volgende stap zoekt zij een uitdagende rol bij een internationaal georiënteerde organisatie.

Manon is een mediator die openheid en teamspirit hoog in het vaandel heeft staan. Zij is na haar studie Commerciële Textielkunde de wijde wereld ingetrokken en heeft onder andere gestudeerd/gewerkt in Manhattan en Denemarken. Manon heeft een passie voor Mode, Kunst en Design. Zij staat open om in de Mode en Kleding branche haar carrière voort te zetten, maar staat ook open voor andere branches. Manon hanteert een coöperatieve communicatie- en leiderschapsstijl, heeft een ontspannen houding en is stressbestendig. Ze is resultaatgericht maar zal altijd het individu zien achter de collega. Door haar persoonlijkheid en ervaring is Manon dan ook een prettige collega en leidinggevende doordat zij hen weet te inspireren en meer uit zichzelf te halen. 

Manon heeft een opzegtermijn van 1 maand, is 36-40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. 

Werkzaamheden

• Verantwoordelijk voor het bijzondere assortiment voor Nederland, België en Oostenrijk. 
• Verantwoordelijk voor 2 inkoopteams in Roemenië en India;
• Afnemen van audits en analyses ten behoeve van kwaliteits- en procesverbetering; 
• Deelname aan projecten omtrent pricing, masterdata, sales en innovatie. 
• SOP, opzetten en waarborgen;
• Inkoopproces analyse en optimalisatie; 
• Training geven omtrent SOP, Informatiebeheer en Inkoop aan klanten en intern.  

Functie

Strategisch Inkoper

Leeftijd

34

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

MS OFFICE