Sinay (Supply Chain Coördinator)

Sinay is een Assistent Manager in de Supply Chain met meerdere jaren ervaring en een afgeronde Master of International Business. In het verleden heeft hij in diverse landen over de hele wereld gewerkt binnen de Supply Chain en is hij op dit moment in Nederland neergestreken om zijn MSC Maritieme Economisch en Logistiek Management te behalen aan de Universiteit. In het verleden is hij onder andere verantwoordelijk geweest voor het begeleiden van teamleden bij het oplossen van complexiteiten en uitdagingen die zich voordoen tijdens de uitvoering van zendingen en het werken aan processen en controles om de efficiëntie van het uitvoeringsteam te verbeteren, teamleden te monitoren en op te volgen. Sinay is na zijn studie op zoek naar een functie als Operations Lead, Supply chain Coördinator, Assistent Manager of Productiemanager functie binnen de Supply Chain.

Sinay is een georganiseerde, gedreven en leergierige man met de constante wil zichzelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast heeft hij een zeer net overkomen en probeert hij een gesprek kleur te geven door zijn humor en voorkomen.

Sinay is per 1 juli beschikbaar, is in het bezit van een werkvisum en heeft een salaris indicatie van €4.600,- bruto in de maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijkheden:
  • Planning en uitvoering van koffiezendingen van verschillende oorsprong naar Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Omgaan met uitdagende klanten en omgaan met overheidsaanbestedingen en kredietbrieven.
  • Het management maandelijks op de hoogte houden van de prestaties van de zendingen en de aandacht vestigen op punten van zorg.
  • Voorbereiden van audits met betrekking tot duurzame koffieplatforms, zoals Fairtrade, Rainforest Alliance en UTZ.
  • Begeleiden van teamleden bij het oplossen van complexiteiten en uitdagingen die zich voordoen tijdens de uitvoering van zendingen. Werken aan processen en controles om de efficiëntie van het uitvoeringsteam te verbeteren, teamleden te monitoren en op te volgen.
  • Nauwe samenwerking met handelaren, handelsfinanciering en kredietrisicoteams om te zorgen voor een soepel verloop van het proces zonder de belangen en het beleid van de organisatie uit het oog te verliezen.
  • Regelmatige coördinatie met de koffieuitvoeringskantoren in Genève, Spanje en Colombia om nieuwe oplossingen en ideeën te bespreken, evenals de huidige praktijken in de sector.
  • Prestaties:
  • Leidde een volledig team van nieuwe medewerkers op (acht leden) en stabiliseerde de prestaties van het koffie-executie team binnen een jaar.
  • Behandelde met succes externe auditvergaderingen met belanghebbenden en zag toe op de naleving van van de vereiste parameters voor de vernieuwing van vergunningen.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

36

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

d

Computervaardigheden

a