Nina (Voorraadbeheerder)

Nina heeft de afgelopen 14 jaar de rol van Voorraadbeheerder mogen vervullen in een ziekenhuis. In deze rol was zij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer centraal en decentraal. Nina droeg de verantwoordelijkheid voor de voorraden en om de indeling van de magazijnen in het ziekenhuis optimaal en efficiënt in te delen. Tevens hield zij zich bezig met het analyseren van de verbruik cijfers van klanten en had zij hier een adviserende rol in. Na een jaar zich te hebben gefocust op het thuisfront is Nina weer klaar om 32 uur per week aan de slag te gaan. Samen met Extra Talent is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Nina is vrouw die kalmte en rust uitstraalt. Met haar jarenlange ervaring als Voorraadbeheerder weet zij als geen ander hoe de bevoorrading zo optimaal en efficiënt mogelijk ingedeeld kan worden. In haar vrije tijd brengt Nina graag tijd door met haar gezin.

Nina is per direct beschikbaar voor 32 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de indeling van meerdere magazijnen binnen het LUMC;
  • Beheert de voorraden en plaatst tijdig orders bij de afdeling Inkoop;
  • Analyseert verkoopgegevens van klanten en neemt hierin een adviserende rol aan tijdens het klantbezoek; 
  • Draagt zorg voor een juiste indeling in het SAP-systeem.

Functie

Voorraadbeheerder

Leeftijd

49

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Duits en Frans

Computervaardigheden

Microsoft Office, SAP