Justin (WO Starter Supply Chain)

Justin verwacht in juli af te studeren aan de opleiding Industrial Engineering Management. Op dit moment is Justin nog volop bezig met zijn afstudeeropdracht waarin hij onderzoek doet naar het returnproces van herbruikbare statiegeldflesjes. Na de afronding van zijn Bachelor is Justin van plan door te studeren aan de master Operations Management & Logistics en de Pilotenopleiding, waar hij 1 dag in doordeweeks en wenst ook een vorm van flexibiliteit van een werkgever. Justin is op zoek naar een parttime baan voor maximaal 3 dagen per week. Het liefst een functie binnen de Supply Chain om relevante ervaring en kennis op te doen en natuurlijk zijn opleidingen te kunnen betalen.

Justin is een ambitieuze en intelligente jongeman. Justin is analytisch en werkt oplossingsgericht, dit blijkt uit zijn stageonderzoek waar hij diverse data uit het systeem heeft moeten filteren en analyseren. Ook denkt hij graag mee aan het verbeteren van de werkprocessen binnen de organisatie. Justin is erg sociaal en behulpzaam, naast zijn studie geeft Justin bijles aan vwo 5 en 6 studenten en is hij hockeytrainer voor de jeugd.

Justin is vanaf augustus parttime beschikbaar voor 24 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Wetenschappelijk onderzoek en data analyse ten behoeve van het optimaliseren van het statiegeldproces;

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

20

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Phyton, Notebooks, R (softwarepakket), Mendix, MS Office (Word, Excel, Outlook).