Rayen (Strategisch Inkoper)

Rayen heeft 15 jaar ervaring als Inkoper op zowel strategisch, als tactisch en operationeel niveau. Twee jaar op rij is hij verkozen tot TOP-10 performer binnen EMEA (>50 Buyers), 2021 & 2022 en is hij dit jaar genomineerd voor 'Thought leadership' . Binnen zijn huidige functie als Hub Buyer is hij verantwoordelijk voor de interne inkoopprocessen van A tot Z van materiaal, materieel en diensten ten behoeve van het repareren, renoveren en onderhouden van de plant. Op strategisch niveau houdt hij zich bezig met inkoopmanagement, opstellen van de organisatie haar inkoopdoelstellingen en contract- en categoriemanagement. Op tactisch niveau het specificeren van de inkoopbehoefte, selecteren van leveranciers, onderhandelen en contracteren en leveranciersmanagement. Op operationeel niveau bestellen, orderverwerking, bewaken van de leveringen en het beheren van de voorraden. Daarnaast voert hij sourcing en/ of CAPEX projecten uit. Zo heeft hij recentelijk een CAPEX project uitgevoerd ten behoeve van een nieuw waterreservoir met een budget van € 250.000,-. Ondanks dat hij zijn functie met plezier uitvoert, begint de reisafstand door een recente verhuizing hem op te breken. Met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper. 

Rayen is een rustige en welbespraakte man met uitstekende communicatieve vaardigheden. Hij heeft passie voor zijn vak en is gedreven Inkoper wat ook blijkt uit zijn behaalde resultaten. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie waarvoor hij werkt en ziet hij de inkoopfunctie als een belangrijk onderdeel van de beoogde business doelstellingen en zal er alles aan doen om deze doelstellingen te behalen. Bovenal is hij een integer persoon waardoor alles op een nette en verantwoordelijke manier bereikt wordt. 

Rayen heeft een opzegtermijn van twee maanden, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 5.250,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

 • Tijdige en accurate verwerking van alle ingediende inkoopaanvragen
 • Algeheel onderhouden van belangrijke externe relaties
 • Ondersteunen en adviseren van stakeholders bij materiaal en service gerelateerde projecten;
 • Aansturen, begeleiden en onderhandelen van sourcing en/of CAPEX projecten;
 • Maximaliseren van strategische/gecontracteerde leveranciersovereenkomsten;
 • Ondersteunen van de infrastructuur van de Procurement Hub & Procurement Europe;
 • Ontwikkelen en implementeren van strategieën om supply risico's te beperken;
 • Identificeren en presenteren van mogelijkheden voor kostenreductie
 • Zorgen voor naleving van het wereldwijde Non-Commodity Procureto-Pay beleid (P2P);
 • P2P-problemen oplossen die knelpunten kunnen veroorzaken bij de verwerking van facturen;
 • KPI's bewaken om Procure-to-Pay metrics te volgen.

Functie

Strategisch Inkoper

Leeftijd

46

Woonplaats

Lisse

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Maximo, IFS en MS Office; Excel, Word, PowerPoint en Outlook