Pim (WO Starter Supply Chain)

Pim is een WO-starter en staat op het punt om af te studeren aan zijn Master studie Supply Chain Management. Pim heeft zijn afstudeerstage gelopen bij een internationale logistieke dienstverlening. Hier heeft hij een onderzoek gedaan naar order picking efficiency. Binnen de order picking proces is hij op zoek gegaan naar bottlenecks, om te kijken waar het proces op vast loopt. Zo heeft Pim de loopafstand van het pick proces onder de loep genomen. Als advies heeft Pim bedacht dat de looproute hetzelfde kan blijven, maar dat de capaciteit middels het gebruik van een karretje vergroot kan worden. Zo kunnen de orderpickers meer items picken per afstand. Hiervoor heeft Pim gewerkt als Applicatiebeheerder & Medewerker Procesoptimalisatie bij een logistieke dienstverlener. Als applicatiebeheerder was hij verantwoordelijk voor de implementatie van de software van NextUp en daarnaast het beheren van de software van Transpas, Transics en RoadSoft. Als medewerker procesoptimalisatie bezig met digitalisatie van documentenstromen. Naast zijn studie heeft Pim samen met zijn tweeling broer een onderneming. Hierbij houden zij zich bezig met implementatietrajecten ten behoeve van e-CMR en de digitaliseringsscan LCB. Hier is hij wel van plan mee te stoppen, zodat hij zich kan focussen op een fulltime job. Op dit moment is Pim samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende functie waarbij hij bezig kan zijn met het verbeteren van processen.

Pim is een gemotiveerde en leergierige jongeman die graag uitdagingen aangaat. Door zijn analytische denkvermogen en affiniteit met data kan hij bijdragen aan de procesverbeteringen.  Met zijn empathisch vermogen en sterke communicatieve vaardigheden zorgen voor dat hij een goede band met klanten kan opbouwen.  Verder wordt hij omschreven als iemand die oplossingsgericht te werk gaat. Daarnaast vindt hij een goede band met collega’s belangrijk, hij is dan ook een echte teamspeler.

Pim is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor:
  • Implementatietrajecten ten behoeve van e-CMR;
  • Digitaliseringsscan LCB;
  • Aangesloten bij een software leverancier dat bestaat uit 50 klanten, waarvan zij verantwoordelijk waren voor implementatietrajecten bij 5 klanten;
  • Laten landen van software in organisaties;
  • Trainingen geven over de software en hoe te gebruiken aansluitend op bedrijfsprocessen;
  • Kortom: ervoor zorgen dat de software correct in een bedrijf opgenomen wordt.

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

29

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

e-CMR, Shortrec (TMS), SAP (ERP) en Microsoft Office