Finn (Warehouse Supervisor)

Finn is een leergierige jongeman, hij heeft in zijn jonge jaren ervaring opgedaan als orderpicker. Hieruit is zijn interesse ontstaan voor de logistiek. Na de opleiding Logistiek en Economie heeft hij een Management Traineeship gevolgd bij zijn huidige werkgever. Een mooie manier om veel ervaring op te doen. Finn heeft in 3,5 jaar 3 rollen op zich mogen nemen; Customer Service Representative, Warehouse Teamleider en Proces Engineer. Hij heeft zich hier beziggehouden met diverse taken. Als Proces Engineer heeft Finn onder andere een warehouse lay-out gemaakt waarin hij het proces zo efficiënt mogelijk heeft ingericht. Na zijn Management Traineeship is Finn intern doorgegroeid naar de rol van Warehouse Supervisor. Een rol met veel verantwoordelijkheid. In deze rol geeft hij direct leiding aan twee Warehouse Teamleiders en werkt hij nauw samen met de (assistent) Teamleiders en collega Supervisors van andere afdelingen. Dagelijks is hij bezig met het deelnemen aan diverse meetings, het voeren van beoordelingsgesprekken en ad-hoc zaken. Daarnaast is hij in zijn rol als Supervisor ook bezig met de lange termijn van zijn afdelingen. Continu verbeteren staat hierbij centraal volgens Finn. Om zijn kennis nu te verbreden zoekt Finn nu een nieuwe uitdagende functie binnen de Supply Chain of Logistiek.

Finn is een toegankelijke collega. Hij is werkzaam in een kantoor in het warehouse waardoor hij zichtbaar blijft, het is voor hem ook belangrijk dat mensen weten dat ze naar hem toe kunnen komen. Met het personeelstekort van nu is er soms best wat creativiteit nodig en een probleemoplossend vermogen. Dit is voor Finn geen probleem. Hij onderzoekt graag waarom iets niet kan en hoe het dan wel kan worden opgelost. Het team wat hij aanstuurt is met 60 Operators best groot, echter betrekt hij het team en de Teamleiders nauw in zijn beslissingen. Dit maakt hem een echte teamplayer. Als Finn niet met werk bezig is, houdt hij zich graag bezig met (zaal)voetbal. Hij traint een aantal keer per week en speelt elke week een wedstrijd. Daarnaast speelt hij graag squash.

Finn heeft een opzegtermijn van 1 maand en is beschikbaar voor 40 uur per week. Hij heeft een bruto salarisindicatie van € 3.900,- per maand.

Werkzaamheden

  • Eindverantwoordelijk voor dagelijkse operatie van 2 afdelingen;
  • Direct leidinggeven aan twee Teamleiders en indirect aan ongeveer 60 Operators;
  • Dagelijkse meeting met collega's om alle prioriteiten door te nemen;
  • Ad-hoc zaken oppakken samen met Teamleider;
  • Evaluatie- en beoordelingsgesprekken voeren;
  • Meetings met collega Supervisors over langere termijn zaken.

Functie

Warehouse Supervisor

Leeftijd

27

Woonplaats

Doetinchem

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Forward400, CargoWRITE