Dennis (WO Starter Supply Chain)

Dennis heeft dit jaar zijn WO-Master ‘Operations Research and Quantitative Logistics’ volledig in het Engels afgerond en is zich nu aan het oriënteren op de arbeidsmarkt als starter. Voor zijn afstudeerstage heeft hij onderzoek verricht naar de mogelijkheden om een optimalisatietool te ontwikkelen, voor de exportlijnen van de organisatie waarmee kostenbesparingen gerealiseerd kunnen worden. Hiervoor heeft hij datalijsten verwerkt en geanalyseerd door middel van wiskundige modelleringen in JAVA. De uitkomsten heeft hij verwerkt in zijn aanbevelingen. De organisatie heeft zijn aanbevelingen geïmplementeerd en gebruikt zijn ontwikkelende optimalisatietool. Nu dat Dennis afgestudeerd is, wil hij dolgraag aan de slag binnen de Logistiek/Supply Chain. Het liefst als Logistics Engineer, Business Controller of Business Analyst.  

Dennis is een rustig en bedachtzaam persoon. Hij is een intelligente jongeman, wat ook wel blijkt uit dat hij één van de moeilijkste wo-studies heeft behaald, namelijk econometrie. Daarnaast is hij een fit persoon, hij fietst graag en vind zijn gezondheid belangrijk.

Dennis is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Onderzoek verricht naar de mogelijkheden om een optimalisatietool te ontwikkelen, voor de exportlijnen van de organisatie waarmee kostenbesparingen gerealiseerd kunnen worden;
  • Analyseren en verwerken van datalijsten door middel van wiskundige modelleringen in JAVA;
  • Model geprogrammeerd;
  • Uitkomsten verwerkt in een aanbeveling; 
  • Aanbeveling geïmplementeerd door organisatie en zijn ontwikkelende optimalisatietool wordt nu gebruikt. 

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

23

Woonplaats

Gouda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend

Computervaardigheden

x