Danny (WO Starter Supply Chain)

Danny heeft het afgelopen jaar zijn Bachelor ‘Business Administration’ afgerond, waarbij hij een minor in Alternative Investments heeft gevolgd. Momenteel is hij bezig aan zijn Master ‘Supply Chain Management’. Doordat Danny in januari aan zijn afstudeerscriptie gaat beginnen, is hij zich nu aan het oriënteren voor een supply chain functie waar hij tot die tijd fulltime kan werken en dit vervolgens kan combineren met zijn scriptie. Het liefst in een functie waarbij hij zijn theoretische kennis kan gaan toepassen in de praktijk. Dit vindt hij terug in een functie binnen de supply chain, zoals Supply Chain Planner.

Danny is een sociaal en analytisch sterk persoon. Dit blijkt bijvoorbeeld uit dat hij heeft meegewerkt aan een onderzoek waarbij hij een stimulatieprogramma heeft nagebouwd, waarbij hij issues binnen het systeem en verbeteringen heeft geadviseerd wat heeft geleid tot goede resultaten. Daarnaast is hij een doorzetter, dit blijkt uit dat hij het goed wilt doen en ergens voor de volle 100% voor wilt gaan.

Danny is per direct fulltime beschikbaar t/m december. Vanaf januari tenminste 24 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

22

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend

Computervaardigheden

x