Angelique (Productieplanner)

Angelique heeft haar hbo-opleiding 'Bedrijfskunde' op zak en heeft daarnaast meer dan 2 jaar ervaring opgebouwd als Productieplanner bij een supermarktketen. In deze functie vertaalt zij orders vanuit de supermarkten naar een uitgemeten dag tot dag productieplanning voor twee productielijnen. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het opmaken van de transportplanning, rekening houdend met het aantal colli's, clustergebieden en aantal beschikbare voertuigen en chauffeurs door middel van wegtransport. Angelique heeft het naar haar zin in deze functie, maar is op dit moment aan het oriënteren op de arbeidsmarkt. Samen met Extra Talent is zij op zoek naar een uitdagende functie binnen de supply chain, waarbij ze te maken krijgt met plannen en organiseren. Het liefst in een functie als Supply Chain Planner of Productieplanner.

Angelique is een sympathieke en gedreven jongedame. Na haar stages kwam ze erachter dat de financiële wereld niet direct iets voor haar was en heeft de kans direct gepakt toen haar huidige werkgever de kans gaf om door te stromen. Door haar communicatieve vaardigheden komt ze heel betrouwbaar over. Dit in combinatie met haar nauwkeurigheid en kwaliteitsgericht werken, maakt haar interessant voor een plannersfunctie, waarbij ze in teamverband kan excelleren.

Angelique is vanaf januari fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het opstellen van de dag tot dag productieplanning voor twee productielijnen;
  • Aan de hand van de productieplanning, verantwoordelijk voor het opstellen van de personeelsplanning voor het pick- en packproces;
  • Opstellen van de transportplanning, rekening houdend met de beschikbare ruimte, aantal wagens/chauffeurs en clusterregio’s;
  • Op basis van historische data, verantwoordelijk voor het forecasten van het aantal colli’s tot maximaal een week vooruit.

Functie

Productieplanner

Leeftijd

21

Woonplaats

Dordrecht

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Locus en MS Office: Excel, Word, PowerPoint en Outlook.